Kurs

Skreddersydde kurs på samtlige produkter og programvarer i vårt sortiment.

Kom i gang med ditt siste innkjøp eller lær opp nytt personale. Alle våre kurs er tilpasset deltakernes forkunnskaper, behov og ønsker. Kursene kan gjennomføres enten hos kunden eller i Protech's lokaler i Moss.


 • Stratasys 3D-printer

  stratasys-3d-skrivare.png

  Protech har lært opp brukere av Stratasys 3D-printere siden 1995. Vi kartlegger kundens forkunnskaper og skreddersyr så kursene etter det.

  I forbindelse med kjøp av en 3D-printer eller et Fortus system fra Stratasys er opplæring inkludert. For kunder som allerede har maskiner og som trenger opplæring av nye eller videreopplæring av personale, tilbyr vi kurs.

  Kontakt oss for priser og booking!


 • Missler programvare

  missler-kurser.jpgMed grunnleggende og avanserte kurs har Protech lært opp brukere av Misslers CAD/CAM-system TopSolid siden 1995. Ingen kurs er like, vi skreddersyr alltid innholdet etter kundens behov.

  Vi anbefaler alle kunder som har investert i en ny programvare å ta et grunnkurs. Med et kurs kan brukeren lære seg de grunnleggende funksjonene for å maksimere mulighetene. På et senere tidspunkt kan man også ta et mer avansert kurs.

  Kontakt oss for priser og booking!


 • Autodesk programvare

  autodesk-kurs.jpgProtech har lang erfaring med opplæring av Autodesk CAD/CAM-system. Alle kurs tilpasses alltid etter kundens behov og ønsker.

  Vi anbefaler alle nye kunder som har investert i en programvare fra Autodesk i å ta et grunnkurs. Med et kurs kan brukeren lære seg det nødvendige grunnleggende for å komme i gang med systemet i sin virksomhet. Gjør det riktig fra begynnelsen og lær opp brukeren.

  Kontakt oss for priser og booking!