CAD/CAM-system

Integrerte CAD/CAM-system for design, konstruksjoner og kvalitetskontroll.

Med CAD/CAM kan du lage grafiske fremstillinger av systemer og databaser, solidmodeller og flatemodeller med mer. CAD brukes til å utarbeide digitale design som i sin tur kan printes ut i en 3D-printer.

 • CAD/CAM-system

  Mange av våre CAD/CAM-systemer er spesielt tilpasset ulike bransjer. For eksempel kan vi tilby TopSolid'Wood og TopSolid'WoodCam for trebearbeiding innen treindustrien eller PowerMILL for 3- til 5-aksede freseberegninger av komplekse overflater  f.eks. modeller og verktøy.

  Kort sagt vil du finne en mengde nyttige CAD/CAM-system hos oss som garantert vil få din produksjon til å nå nye høyder, uansett bransje. Vil du vite mer, er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte oss så hjelper vi deg.

  Hva er CAD?

  CAD var opprinnelig en forkortelse for Computer Aided Drafting men står i dag for Computer Aided Design. CAD er et program for å lage digitale tegninger som man deretter kan bruke til produksjon, f.eks. til 3D-utskrifter eller fresing. I begynnelsen ble teknologien hovedsakelig brukt til å lage byggetegninger, men i de senere årene har utviklingen av programvaren ført til at man relativt enkelt også kan lage kule og detaljrike 3D-visualiseringer.

  Hva er CAM?

  CAM er en forkortelse av Computer Aided Manufacturing som på norsk innebærer en digital generering av programmer til noe som kalles NC-styrte maskiner. Et CAM-program har som oppgave å analysere en 2D- eller 3D-modell for så å bearbeide denne i eksempelvis en dreiebenk eller en fres.


 • Kontakt selger

  Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: +47 69 25 70 45

 • Om Protech

  Protech har levert og implementert over  2.000 CAD/CAM-system i Norden. Vi tilbyr opplæring på samtlige CAD/CAM-system fra TopSolid og Autodesk.

  TopSolid logo 200x49px transparent.png
   

  Autodesk_Logo_600x121px.jpg