Gullsmed

Unike CAD-verktøy for design og produksjon av smykker.

Type3 programvarer for gullsmeder, urmakere, juvelfattere og designere er de mest innovative 3D-programløsningene på markedet. Med CAD-programvare fra Type3 kan du raskt og enkelt lage vakre smykker i 3D etter dine kunders ønsker, presentere dem med fotolignende bilder og validere dem før produksjonen starter.

 •  

  Ny suksess med nye verktøy

  Invester i nye verktøy - opplev hvordan Type3 CAD-programvaren kan skape ny suksess for din bedrift. Ta kontroll over kostnadene dine, reduser produksjonstider og utvikle bedriftens design. I nesten 10 år har 3DESIGN vært synonymt med innovasjon, ergonomisk design og ytelse. Den nyeste versjonen V9 går enda lenger og tilbyr en inspirerende og givende brukeropplevelse med et helt nytt grensesnitt.

  Med 3Shaper er det nå mulig å modellere direkte i 3D på en datamaskin, nesten like intuitivt som å håndtere modelleire eller kitt. 3Shaper tilbyr en full 3D kunstnerisk skulpturløsning. Et utmerket valg for deg som vil arbeide med organiske former.

  Vil du lære deg å tegne smykker?

  Protech tilbyr prøvekurs, grunnleggende- og videregående kurs i våre CAD-program (tegneprogram) 3DESIGN og 3Shaper. Hvis du er intressert kan du lese mer om våre kurs her eller kontakte vår selger og kursleder Anette Jensen.


 • Kontakt selger

  Anette Jensen
  anette.jensen@protech.se
  Telefon: +46 (0)76 - 855 88 65

 • Om Protech

  Protech har siden 2010 tilbudt Type3 CAD-program til nordiske gullsmeder. Vi har lang erfaring med Type3 programvarer og har opplæring på både nybegynnernivå og avanserte nivåer. Les mer om Protech her »

  Type3 logo 200x95px transparent.png