Materialer

Vi tilbyr forskjellige materialer som maksimerer din bruk av 3D-printere fra Protech.

Fra gummilignende biokompatible polymerer til høypresterende termoplast og metallmaterialer i forskjellige legeringer.Lag funksjonelle prototyper og konseptmodeller, realistiske funksjonelle modeller og sluttprodukter. Med våre materialer og 3D-printere vil designere og ingeniører lettere lykkes med sine mest krevende utskrifter.

 •  

  FDM Termoplaster

  FDM teknologien bygger sterke og holdbare modeller i kjente konstruksjonstermoplaster. Modellene brukes i alt fra protoyper, jigger, fixturer og sluttprodukter. I utvalget finnes blant annet PLA, ABS, ASA, PC, Nylon, Ultem 1010 og Ultem 9085.

  Les om alle materialene fra Stratasys her »
  Sikkerhetsdatablad »

 •  

  PolyJet Polymerplaster

  PolyJet-teknologien gjør det mulig å printe ut detaljrike modeller med glatte overflater i harde, myke og gjennomsiktige materialer. Det er også mulig å printe ut i fullfarge. Biokompatible materialer og spesialmaterialer for dentalindustrien er også tilgjengelige.

  Les om alle materialene fra Stratasys her »
  Sikkerhetsdatablad »

 •  

  BMD Metallmateriale

  Desktop Metals materiale er basert på Metal Injection Molding, MIM. Materialene kan brukes til produksjon av prototyper, men også for serieproduksjon. Utvalget av materialer inkluderer bl.a. 17 -4PH, AISI 4140, 316 L, Kobber, Inconel 625 og H13.

  Les om alle BMD-materialene her »