3D-printer for karbonfiberforsterket utskrift

27.08.2018

Med sin attraktive pris, høye driftsikkerhet og brukervennlighet er Fortus 380mc Carbon Fiber Edition markedets beste 3D-printer for karbonfiberforsterket Nylon.

FORTUS380CF.jpg

Fortus 380mc Carbon Fiber Edition fra Stratasys er FDM 3D-printeren som printer ut solide og slitesterke utskrifter i ASA og det karbonfiberforsterkede Nylon 12. Fortus 380mc Carbon Fiber Edition passer for industrielle bedrifter med høye profesjonelle krav til sluttproduktet. Utskrifter som er laget med Nylon12CF får en unik styrke og formstabilitet. Materialet er ideelt for funksjonelle prototyper og produksjonsdeler i mekanisk og kjemisk eksponerte applikasjonsområder.

Høyt karbonfiberinnhold og sterk sammenbinding

Fortus 380mc Carbon Fiber Edition har stort byggevolum, oppvarmet byggekammer og er 2-5 ganger raskere enn andre FDM-printere på markedet. De printede delene har et høyt karbonfiberinnhold, sterk sammenbinding også i Z-ledd samt høy fyllingsgrad for best mulig styrke.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger