Advanced FDM åpner for flere funksjoner

29.08.2019

GrabCAD Print Advanced FDM forenkler i stor grad behandlingen av en CAD-fil. Med betydningsfulle funksjoner kan brukerne av Stratasys FDM 3D-printere forbedre CAD-geometrien med noen få enkle tastetrykk.

GrabCAD Print Advanced FDM.jpgNå er GrabCAD Print Advanced FDM kompatibelt med flere FDM 3D-printere i Stratasys produktutvalg, nemlig F170 og F270. Advanced FDM er en anvendelig modul som finnes i GrabCAD Print programvare. Modulen hjelper designere med å endre geometrien direkte på en CAD-fil før den sendes til en Stratasys 3D-printer.

Juster styrke og stivhet

Konstruktører kan enkelt justere styrke og stivhet etter behov på spesifikke overflater eller solider, slik at konstruksjonen er lett der den kan være lett og sterk der den må være sterk. Med Advanced FDM kan man også automatisk forberede hull for innsatsgjenger. Alle disse endringene kan gjøres direkte i GrabCAD Print uten å måtte gå tilbake til konstruksjonen i et CAD-program.

GrabCAD Print Advanced FDM NO.png

Følgende Stratasys 3D-printere kan nå bruke Advanced FDM:

Modulen kan aktiveres som en tilleggsmodul direkte i GrabCAD og er kostnadsfri for alle brukere av programvaren.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger