MakerBot lanserer en ny 3D-printer – Method X

19.08.2019

MakerBot utvider sitt produktsortiment med ytterligere en 3D-printer. I tillegg til de samme funksjonene som Method, kan den nye 3D-printeren Method X printe ut prototyper i ABS.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD X.jpg

Den nye 3D-printeren MakerBot Method X har den samme høye pålitelighet og ytelse som Method. Methodserien er utviklet for industrielle applikasjoner og gjør at designere innen det profesjonelle segmentet kan iterere raskere til lavere kostnader.

MethodABS-Functional-prototypes.pngMakerBot Method X printer ut i ABS

Akkurat som Method, printer den nye Method X ut i PLA, Tough og PETG, materialer som er egnet for produksjon av prototyper og verktøy. Det som gjør MakerBot Method X til et noe kvassere alternativ er at designeren kan velge å printe ut prototyper i ABS. ABS er et ideelt materiale for holdbare konseptmodeller, funksjonelle prototyper, produksjonsverktøy og sluttprodukter.

Method X bruker Stratasys velutprøvde FDM-teknologi (Fused Deposition Modeling) som er kjent for sin pålitelighet og sitt holdbare sluttresultat.

Les mer om MakerBot Method her.

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger