Polyjet 3D-printere til Protech

28.10.2015

Protech blir ny forhandler av Objet 3D-printere i Norden. Nå utvider Protech sitt sortiment av 3D-printere og materialer gjennom salg og service av Objet/Polyjet i Norden.

Objet-3D-skrivare-Protech-Stratasys.jpg

Utvider produktsortimentet

Protech blir fra og med 11. januar 2016 leverandør av Polyjet i Norden. Dermed kommer samtlige produkter med de velkjente teknologiene FDM, Polyjet & Vax/DoD fra Stratasys til å selges av Protech i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Følgende varemerker vil nå for første gang kunne leveres av samme firma:
Mojo, uPrint, Dimension, Fortus, Objet, Eden, Connex, Solidscape og MakerBot.

- Vi er utrolig stolte og glade for at Stratasys har gitt Protech muligheten til å bli forhandler av Polyjet, sier Terje Lund, daglig leder for Protech Norge. Protech blir med denne utvidelsen av produkttilbudet en av få forhandlere i Europa som selger samtlige Stratasys maskintyper. Det skal bli utrolig spennende å fortsette Protech’s ekspansjon innen området additiv produksjon, avslutter Terje Lund.

Leverandør med lang erfaring

Protech har levert 3D-printere siden 1993. Med over 1000 leverte profesjonelle 3D-printere er Protech Nordens største leverandør av utstyr og tjenester for additiv produksjon.

Materialsalg, service & support

Fra og med den 11. januar 2016 vil Protech kunne håndtere materialsalg, service og support til Polyjetkunder. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål.

Pressekontakt:

Terje Lund
E-post: terje.lund@protech.se
Telefon: 95 96 73 83