Protech satser stort på metall

12.11.2019

Protech fortsetter å styrke sin posisjon som nordisk ledende leverandør av 3D-printere. Etter 26 år i markedet satser Protech nå stort på smidige løsninger for additiv produksjon i metall til fornuftige priser.

Xact Metal Produktion.jpg

Utviklingen av 3D-printere for metall skjer i et rasende tempo, flere og flere innser fordelene ved å supplere sine maskinparker med additiv produksjon i metall. Protech har derfor gått inn i et helt nytt marked for å dekke flere kundebehov innen additiv produksjon. I løpet av året har salget av 3D-printere for metall fra Xact Metal fått et oppsving i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– Vår metallsatsing føles veldig riktig og er helt i tråd med markedets modningstid i Norden, sier Anders Brask, VD for Protech. I over 10 år har Protech overvåket den globale utviklingen av 3D-printere for metall. Vi har ventet på rett tid og riktig prisnivå som passer for det nordiske markedet. Vi er ekstremt glade for å ha funnet en leverandør av pålitelige 3D-printere for metall som tilbyr banebrytende teknologi og rimelige priser, sier Anders Brask.

Lave investerings- og driftskostnader

I dag har Protech bygget opp et omfattende produktutvalg av 3D-printere for metallutskrifter med en banebrytende teknologi som Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion). Protech tilbyr markedets bredeste utvalg av metaller, alt fra rustfritt stål til bronse og kobber. Med lave investerings- og driftskostnader blir 3D-printere for metallproduksjon stadig mer tilgjengelig for mindre verksteder, produksjonsbedrifter og industrier med et begrenset budsjett.

– Protech er et selskap som går i bresjen for å tilby markedets nyeste teknologi og innovative løsninger for additiv produksjon til vettuge priser, sier Anders Brask. For oss er det ekstremt viktig å holde på vår forretningsmodell, som inkluderer smidige kundeløsninger for additiv produksjon til rimelige priser. Med Xact Metal i vår produktportefølje, kan vi dekke helt nye kundebehov for metallproduksjon og gjøre additiv produksjon tilgjengelig for flere, takket være den lave investeringskostnaden, fortsetter Anders Brask.

Enkel installasjon betyr alt

En av Protech’s visjoner er at 3D-printere skal være enkle å installere i vanlige lokaler, slik at kunder skal slippe store ombygginger og/eller installasjoner av spesialtilpassede ventilasjonssystemer. I takt med den store metallsatsingen har Protech utvidet sin utstilling med nye lokaler og installert komplette produksjonsmiljøer med 3D-printere fra Xact Metal.

– I utstillingen vår skal kundene kunne se hvor enkelt det er å installere en komplett løsning for metallproduksjon i helt vanlige lokaler, sier Anders. Å komplettere sin maskinpark med 3D-printere skal ikke sette for høye krav til kundene. Det skal være relevant og enkelt.

Protech hjelper kundene å lykkes

Sammen med Protech finner kunder de riktige løsningene for additiv produksjon som kompletterer deres verksteder og produksjonsanlegg med metallproduksjon. Med 3D-printere i egen regi kan produserende bedrifter redusere ledetider og produksjonskostnader drastisk. Protech hjelper kunder i å lykkes ved å dele av sin kunnskap og lange erfaring i bransjen.

Xact Metal_Logo_Gradient_2c_HEX.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger