Vanlige spørsmål

Her publiserer vi kontinuerlig svar på spørsmål som kommer til Protech.

Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår support. Supporten er tilgjengelig alle dager mellom klokken 08:00-17:00.

• Jeg kom til å lukke visningen av compass-symbolet. Hvordan får man den fram igjen?

Svar: Aktivering av kompasset utføres via File > Properties > Compass. Klikk på Display compass og Display default coordinate system.

• Går det an å endre standard verdien for operasjoner i TopSolid’WoodCam?

Svar: Standard verdien for operasjoner endres via Tools > Change default values.

• Det er vanskelig å tegne eksakte linjer horisontalt og vertikalt når man klikker dem ut. Finnes det ikke noen bedre måte å gjøre dette på?

Svar: Hvis man trykker på Z-tasten en gang, aktiveres Axes som gjør at linjer låses horisontalt eller vertikalt. Trykker man på Z-tasten en gang til, avaktiveres Axes. Dette fungerer både på Contour og Line, samt i Sketch.

• Constrained block er en fantastisk funksjon for å bygge f.eks. skrog til skap, men hva gjør man hvis sidene ikke er vinkelrette?

Svar: F.o.m. TopSolid 2013 kan man i funksjonen Constrained block aktivere Allow non parallell faces som gjør det mulig med vinklede sider.