MakerBot Applikasjoner

MakerBot Desktop

MakerBot Desktop er en kostnadsfri 3D-utskrifts løsning for din MakerBot 3D-printer. Programmet hjelper brukeren med å koble til og lage 3D-utskrifter, samt samle, organisere og dele digitale 3D-modeller. Les mer om MakerBot Desktop »

MakerBot Mobile

Med MakerBot Mobile kan brukeren laste ned en app der man kan følge og overvåke sin MakerBot 3D-printer og 3D-utskrifter direkte via mobil og/eller nettbrett. Les mer om MakerBot Mobile »

MakerBot Thingiverse

Thingiverse er et sted der 3D-entusiaster samles fra hele verden for å oppdage, printe og dele nye 3D-modeller. På webbsiden finnes over 100 000 3D-modeller som kostnadsfritt kan lastes ned til din PC eller Mac. Les mer om Thingiverse »