Din 3D-print guide – vi hjelper deg med å finne den beste 3D-printeren

Å sammenligne 3D-printede benchmarks kan være avgjørende. Men hvis din bedrift skal investere i en 3D-printer, er det en del ting du bør sjekke først.

Når Scott Crump, grunnleggeren av Stratasys, oppfant FDM-teknologien i 1989, fantes det ikke mange leverandører av 3D-printere. Utviklingen har siden gått i et rasende tempo og de siste10 årene har det oppstått hundrevis av nye produsenter av FDM 3D-printere. Derfor har vi sammenstilt en guide med spørsmål som du bør tenke på før du bestemmer deg, samt hva du bør evaluere og sjekke før du velger en FDM 3D-printer for profesjonelt bruk.

Klikk på vinduene under for å få nødvendig informasjon innen hvert emne.

 • Benchmarks Protech.jpg


 • Kontakt Protech

  Kontakt oss hvis du ønsker å avtale en personlig gjennomgang av disse sidene.

  Kontaktskjema »


 • Vi hjelper deg med å lykkes

  Med vår ekspertise og brede kunnskap hjelper vi skoler, bedrifter og industrier med å finne de riktige løsningene innen additiv produksjon. Med en egen 3D-printer kan ledetider og produksjonskostnader reduseres drastisk.


 • Om Protech

  Protech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printere til bedrifter og industrier i det nordiske markedet. Les mer om Protech her.