Profesjonelle 3D-printere for produksjon i plast

Stort utvalg av profesjonelle FDM og PolyJet 3D-printere i ulike prisklasser.

Med en 3D-printer kan du øke produktiviteten og kreativiteten samtidig som kostnadene kan holdes nede. Velg en 3D-printer som passer akkurat dine behov. Protech har et komplett utvalg av 3D-printere fra Stratasys og MakerBot.

 • 3D-printere fra Protech

  Protech tilbyr flere ulike modeller av 3D-printere fra Stratasys og MakerBot. MakerBot's stasjonære 3D-printer egner seg til små kreative overflater, mens Stratasys 3D-printere retter seg mot profesjonelle brukere i design- og produksjonsindustrien.

  Våre teknologier

  Våre 3D-printere bruker enten FDM- eller Polyjet-teknologien. Med FDM printer du ut solide 3D-modeller i termoplaster som tåler et svært tøft miljø. Polyjet-teknologien printer ut med høy presisjon som resulterer i ekstremt glatte modeller som ser og kjennes ut som det endelige produktet.

 • FDM-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gif

  FDM-teknologien

  FDM er en produksjonsmetode av sterke termoplaster som smeltes ned for så å bygge lag for lag. Med FDM kan man printe ut funksjonelle og solide prototyper og fixturer.

 • Polyjet-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifPolyjet-teknologien

  Polyjet er en produksjonsmetode for utskrift av realistiske modeller med fantastiske overflater. Polyjet bygger modeller med mikroskopiske dråper av fotopolymer lag på lag.

 • Hva er en 3D-printer?

  Med en 3D-printer kan man skape fysiske objekter direkte fra digitale filer (også kalt additiv produksjon). Kontakt oss, så forteller vi hvordan additiv produksjon utfyller tradisjonelle teknikker for å forbedre produktets design, effektivisere produksjon og også lage helt nye forretningsmodeller.

  3D-modellering

  For å kunne printe ut et tredimensjonalt ¬objekt trengs først en CAD-fil, som er en tredimensjonal tegning av et objekt. Denne tegningen kan skapes med flere ulike programmer for 3D-modellering som siden analyseres av printerens program, som igjen avgjør hvordan objektet skal opprettes på best mulig måte, i henhold til den teknologien 3D-printeren bruker.

  Eksempel på 3D-modelleringsprogram er TopSolid’Design og PowerSHAPE.