Profesjonelle 3D-printere for produksjon i metall

Xact Metal 3D-printere skaper nye muligheter for raskt og enkelt kunne printe ut detaljer i metall.

3D-printere fra Xact Metal er egnet for verksteder, produserende bedrifter og industrier som har behov for prototypeproduksjon og lavserieproduksjon. Xact Metal 3D-printere har lave investerings- og driftskostnader, noe som gjør det mulig for mindre virksomheter å investere.

 • Xact Metal Produktion.jpg

 • Velg en 3D-printer fra Xact Metal

  Alle 3D-printere fra Xact Metal er basert på den velkjente teknologien Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion).

  Det finnes to forskjellige 3D-printere fra Xact Metal; XM200C har et byggevolum på 127 x 127 x 127 mm og XM300G bygger utskrifter opp til 150x150x150 mm.

  Materialer som på det nåværende tidspunkt kan brukes er Stainless Steel (316L, 17-4 PH, 15-5, 400 Series), Super Alloys (718, 625, Cobalt Chrome F75, Hastelloy® X), Tooling Steels (Maraging M300, H13) og Bronze.

  Protech hjelper kunder med å lykkes

  Sammen med Protech finner kundene de riktige løsningene for additiv produksjon. Med 3D-printere i egen regi kan produserende bedrifter redusere ledetider og produksjonskostnader drastisk. Protech hjelper kunder med å lykkes ved å dele av sin kunnskap og lange erfaring i bransjen. Kontakt oss i dag.

 • Xact Metal 3D-skrivare 800px.jpg

 • Xact Metal close up 800px.jpg

 • Lave investerings- og driftskostnader

  Med lave investerings- og driftskostnader er Xact Metal 3D-printere et passende alternativ for mindre verksteder, produserende bedrifter og industrier med begrenset budsjett. 3D-printeren egner seg utmerket til prototypeproduksjon og lavserieproduksjon. Med høy presisjon kan man printe ut biter som er ekstremt detaljrike. XM200C koster en brøkdel av motsvarende Metal PBF 3D-printere uten å gi avkall på kvalitet eller detaljer.

  Xact Metal har utviklet innovative 3D-printere som er enkle å installere i vanlige lokaler, slik at kundene skal unngå større ombygginger og/eller installasjon av spesialtilpassede ventilasjonssystemer og avansert sikkerhetsutstyr.

 • Slik fungerer Metal PBF utskriftsprosess

  Prosessen som brukes i Xact Metal kan enkelt beskrives steg for steg. Maskinene lades med metallpulver, en laserstråle sveiper over metallpulversengen og smelter sammen pulver, lag på lag. Den ferdige metalldelen sitter fast på en byggeplate som tas ut fra maskinen. Modellen kappes løs fra byggeplaten og er deretter klar til bruk.

  Alle 3D-printerne fra Xact Metal er åpne systemer. Dette betyr at brukeren selv kan forandre alle parametre i maskinen. Brukeren kan også velge å kjøre andre pulver enn de som Protech leverer. Alle parametre som leveres av Protech kommer fra den velkjente produsenten Praxair.

 • Metal PBF från Protech - mindre.jpg


 • Kontakt selger

  Fyll ut et kontakskjema eller kontakt en av våre selgere direkte for ytterligere informasjon om våre 3D-printere fra Xact Metal.

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: 692 57 045
  NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


 • Om Protech

  Protech er Nordens ledende leverandør av 3D-printere. Det som kjennetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisasjon, levering av pålitelige produkter og lokalt lager av forbruksmaterialer for raske leveranser. Les mer om Protech her.

  Xact Metal er et ungt og innovativt selskap fra USA. Siden begynnelsen av 2019 har Protech vært nordisk forhandler av samtlige produkter fra Xact Metal.

   

  XactMetalLogo.png