3D-printere for metall fra Desktop Metal

Desktop Metal 3D-printere skaper nye muligheter til raskt og enkelt printe ut detaljer i metall.

Velg en 3D-printer fra Desktop Metal hvis du vil gjøre det enkelt for deg å produsere metalldetaljer. Desktop Metal tilbyr 3D-printere for både produksjon av prototyper og serieproduksjon i små eller store volum.

 •  

  Serieproduksjon for små eller store volum

  Våre løsninger fra Desktop Metal omfatter to systemer; Studio System+ og Production System. 3D-printeren til Studio System+ har et byggevolum på 300 x 200 x 200 mm og egner seg best for prototyper og produksjon i små volum. 3D-printeren til Production System er betydelig raskere og har et byggevolum på 330 x 330 x 330 mm. Production System egner seg derfor best for produksjon i større volum. Begge systemene styres enkelt med en skybasert programvare, noe som skaper en effektiv produksjonsflyt fra konstruksjon til ferdig metallutskrift.

  Studio System+ og Production System er basert på Metal Injection Molding (MIM). Dette åpner opp for mange høykvalitative legeringer og velutprøvde prosesskontroller, med leverandører som Sandvik, Veloxint og Carpenter.

 • Studio System+ – en metallprinter for kontoret

  Studio System+ er en komplett løsning for metallutskrifter på kontoret. 3D-printeren bruker en teknologi som kalles Bound Metal Deposition (BMD) og etterligner den velkjente FDM-teknologien fra Stratasys. Studio System+ lades med kassetter som inneholder materialstenger som ekstruderes lag på lag til utskriften er ferdig. I tillegg til metallet, inneholder stengene polymer og voks som deretter vaskes bort i en rensestasjon (Debinder).

  Den ferdigrensede detaljen plasseres deretter i en sintringsovn (Furnace) der resterende polymer brennes bort ved høy varme. Oppvarmingsprosessen gjør at metallpartiklene sintres og smeltes sammen.

  Den fullt integrerte programvaren styrer hele produksjonsprosessen fra utskrift til sintring og har full kontroll over detaljens ulike produksjonstrinn. Etter sintringen kan man enkelt fjerne støttematerialet uten hjelp av avanserte verktøy.

  Her kan du lese om hele prosessen fra konstruksjon til ferdig metalldetalj.

 • Production System – for utskrift av store metalldetaljer

  Production System bruker utskriftsmetoden Single Pass Jetting (SPJ), der et bindemiddel sprayes ut i lag på en seng av metallpulver. SPJ gjør at utskriftshasigheten er betydelig høyere enn sammenlignbare systemer. Håndteringen av den printede delen går deretter gjennom den samme prosessen med det samme utstyret som til Studio System+. Dette gjør at brukeren kan dra nytte av begge systemene til en lavere investeringskostnad.


 • Kontakt selger

  Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: 692 57 045

 • Om Protech

  Protech ble etablert i 1993 og er i dag ledende leverandør av 3D-printere i Norden. Våre 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot og Desktop Metal.

  logos_primary - 2_color_black.png