3D-printere for metall fra Desktop Metal

Desktop Metal 3D-printere skaper nye muligheter for å printe ut i metall raskt og enkelt.

Desktop Metal tilbyr komplette løsninger med 3D-printere for prototypeproduksjon og lavserieproduksjon i metall. Desktop Metal er egnet for skoler, verksteder, produserende bedrifter og industrier som har behov for pålitelige og trygge produksjonsmiljøer.

 • Desktop Metal.jpg

 • Velg en 3D-printer fra Desktop Metal

  Våre løsninger fra Desktop Metal inkluderer systemer med tre ulike utskriftsmetoder, BMD (Bound Metal Deposition), Binder Jetting og SPJ (Single Pass Jetting). Studio System 2 har et byggevolum på 300 x 200 x 200 mm og bruker produksjonsmetoden BMD. Shop System™ finnes i fire ulike utskriftsvolumer og bruker Binder Jetting, en produksjonsmetode der bindemiddel sprøytes ut på en seng av metallpulver, lag for lag til en ferdig metallbit.

  Production System™ er tilgjengelig i to varianter, P-1 og P-50. Begge systemene bruker utskriftsmetoden SPJ, som ligner på Binder Jetting. P1 har et byggevolum på 200 x 100 x 40 mm og P-50 490 x 380 x 260 mm.

  Finn den riktige løsningen med Protech

  Med 3D-printer i egen regi kan produserende bedrifter redusere ledetider og produksjonskostnader drastisk. Protech hjelper sine kunder med å lykkes ved å dele av sin kunnskap og lange erfaring i bransjen. Kontakt oss i dag.

 • Desktop Metal parts.jpg

 • Desktop Metal Studio Systems 3D-skrivare.jpg

 • Enkel 2-trinns løsning for produksjon i metall

  Studio System 2 er en komplett 2-trinns løsning for metallproduksjon som er enkel å installere i vanlige lokaler. Takket være den enkle installasjonen unngår kunden høye kostnader på ombygging og/eller installasjon av spesialtilpassede ventilasjonssystemer og avansert verneutstyr.

  3D-printeren bruker utskriftsmetoden BMD, som etterligner den velkjente FDM-teknologien fra Stratasys. Studio System 2 lades med kassetter som inneholder materialstaver, som deretter ekstruderes lag for lag til utskriften er ferdig.

  Den printede delen, såkalt grønn modell, plasseres direkte i sintringsovnen Furnace der oppvarmingsprosessen gjør at metallpartiklene sintres og smeltes sammen til en homogen metallbit.

  Kontakt Protech for ytterligere informasjon.

 • Shop System.jpg

 • Kostnadseffektiv løsning for metallproduksjon

  Shop System™ er en kostnadseffektiv løsning spesielt utviklet for maskinverksteder. Systemet består av tre ulike enheter, 3D-printer, Powder Station og sintringsovnen Furnace. Man kan også supplere med en tørkeovn og Powder Blender.

  3D-printeren bruker utskriftsmetoden Binder Jetting der et munnstykke sprøyter ut et bindemiddel lag for lag over et pulverlag. Denne teknologien lager metalldeler til en brøkdel av prisen og overstiger hastigheten til laserbaserte systemer.

  Den ferdige utskriften plasseres deretter i Powder Station for å separere delen fra det gjenværende pulveret. Delen plasseres deretter i en sintringsovn der oppvarmingsprosessen får metallpartiklene til å sintres og smeltes sammen.

  Kontakt Protech for ytterligere informasjon.


 • Kontakt selger

  Fyll ut kontaktskjema eller kontakt en av våre selgere direkte for ytterligere informasjon om våre 3D-printere fra Desktop. Vi hjelper deg med å finne den riktige løsningen som passer for akkurat din virksomhet.

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: 692 57 045
  NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


 • Om Protech

  Protech er Nordens ledende leverandør av 3D-printere. Det som kjennetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisasjon, levering av pålitelige produkter og lokalt lager av forbruksmaterialer for raske leveranser. Les mer om Protech her.

  Desktop Metal er en banebrytende produsent av 3D-printere fra USA. Siden begynnelsen av 2017 har Protech vært nordisk forhandler av samtlige produkter fra Desktop Metal.

  logos_primary - 2_color_black.png