Stratasys P3 3D-printer

3D-printere for produksjon av sluttprodukter med uovertruffen utskriftskvalitet og repeterbarhet.

Print ut i store volumer med høy kvalitet, forbedret effektivitet, kortere ledetider og økt lønnsomhet. 3D-printere basert på P3-teknologien er utmerket for applikasjoner som funksjonelle jigger og fiksturer, verktøy og reservedeler og gir utskrifter på nivå med sprøytestøpte plastdetaljer.
 • Bildspel - Origin.jpg

 • Neste produksjonsnivå begynner med Origin

  Stratasys 3D-printere som bruker utskriftsmetoden P3 (Programmable PhotoPolymerization Technology) er egnet for produksjon av sluttprodukter med den best tenkelige overflatefinishen. 3D-printeren Origin One som er basert på P3-teknologien, har et bredt utvalg av høyytelsesmaterialer som passer utmerket til produksjonsdeler og verktøy innen blant annet forsvars- og bilindustrien, luftfart, forbruksvarer og medisinsk industri.

  Med P3 kan du printe ut svært kompliserte geometrier og detaljer med helt ned til 50 μ i oppløsning.

  3D-printere som bruker P3:

 • Origin One 3 Printers.jpg

 • Origin One Design Guide.jpg

 • Hvordan fungerer P3?

  Hvis du kjenner til SLA (Stereolithography) eller DLP (Digital Light Processing) vil du se mange likheter med det som gjelder P3-prosessen. I 3D-printeren er det en beholder med væske av fotopolymer som lag for lag eksponeres av lys fra en UV-projektor. Det eksponerte lysmønsteret på byggeplaten herdes av UV-lyset. Deretter flyttes byggeplaten en lagtykkelse oppover og fotopolymeren flyter inn under den bygde modellen. Prosessen gjentas til 3D-modellen er klar.

  Etterbehandling av en P3-detalj innebærer at man fjerner eventuell støtte, rengjør den i et løsemiddel og etterherder i en separat UV-ovn.

  Vil du vite mer? Vi er her for å svare på dine spørsmål innen additiv produksjon. Kontakt oss i dag.