Stratasys PolyJet 3D-printere

Stratasys multifunksjonelle og presise PolyJet 3D-printer egner seg for design- og produktutvikling.

Stratasys brede spekter av PolyJet 3D-printere og materiale egner seg for designere og produktutviklere. Med en PolyJet 3D-printer, printer man ut fargerike, transparente og gummilignende detaljer i en og samme utskrift.

 •  

  Polyjet 3D-printere fra Stratasys

  Stratasys Polyjet 3D-printere finnes i flere ulike prisklasser. Det som skiller dem fra hverandre er blant annet 3D-printerens utskriftsegenskaper og byggevolum. 3D-printerne strekker seg fra Objet 24 med et byggevolum på 240 x 200 x 150 mm i et tilgjengelig materiale, til Objet1000 som bygger modeller opp til 1000 x 800 x 500 mm i alle Polyjet-materialer.

 • Produktutvikling, sprøytestøping og kunst

  Stratasys Polyjet 3D-printere hjelper blant annet produktutviklere og designere med å lage fargerike modeller med glatte overflater i høy presisjon. Ved å printe et digitalt design med Polyjet kan man få ut et fysisk objekt med en rekke ulike egenskaper, bland annet bøybare, gummilignende og transparente detaljer. I en og samme utskrift. Med høy nøyaktighet og oppløsning kan man printe ut modeller med ekstremt tynne vegger og komplekse former med hulrom og bevegelige deler. La dine kolleger eller kunder  se og holde i de fremtidige produktene, for å få den mest troverdige opplevelsen som mulig under produktutviklingen.

  Polyjet er en effektiv produksjonsmetode som gir jevne og nøyaktige modeller. I mange tilfeller brukes Polyjet 3D-printere til fremstilling av støpeformer og sprøytestøping til sluttprodukter.

  Det blir stadig mer vanlig at kunstdesignere drar nytte av Polyjet 3D-printere. Siden man kan velge mellom en mengde forskjellige materialegenskaper og farger, har man mulighet til å skape de mest utrolige kunstdetaljer. Man kan kombinere harde og gummilignende materialer, samt blande cyan, magenta og gul for å få et hundretalls ulike nyanser.

 • Protech-Produktutveckling-3D-skrivare-Stratasys-Polyjet.jpg

 • Hvordan fungerer Polyjet-teknologien?

  I Objet’s programvare forberedes først den digitale modellen. Brukeren angir hvilke detaljer som f.eks. skal printes ut i gummilignende eller hardt materiale, transparent farge eller flere fargekombinasjoner. Så beregnes plassering av polymerer og støttemateriale og designet er klart for å sendes til 3D-printeren.

  Polyjet’s utskriftsprosess minner om en blekkskriver, men i stedet  for blekk på papir legger en Polyjet 3D-printer mikroskopiske dråper av fotopolymer lag på lag. Plasten herdes og når prosessen er ferdig har man en printet 3D-modell.

 • Om Stratasys

  Stratasys ble stiftet i 1989 og er i dag verdens største produsent av 3D-printere og produksjonssystem. Grunnleggerne av selskapet er  S. Scott Crump og hans kone Lisa Crump. I 2012 gikk Stratasys sammen med den israelske Polyjet-produsenten Objet, grunnlagt i 1998. Alle Polyjet 3D-printere og materialer produseres i Stratasys fabrikker i Rehovot, Israel.

  Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer!

 • Kontakt selger

  Vår dyktige selgere er tilgjengelig for å gi deg informasjon og svar på dine spørsmål om Stratasys Polyjet 3D-printere og additiv produksjon. Kontakt direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: 692 57 045
  NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.

 • Om Protech

  Protech ble etablert i 1993 og er Nordens forhandler av Stratasys PolyJet 3D-printere. Vi tilbyr, i tillegg til profesjonelt faglig salg av 3D-printere, også materialsalg, support og opplæring.

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png