Print ut ditt produktdesign direkte på kontoret

Finn nye løsninger på hvordan du kan effektivisere produktutviklingen og få større konkurransekraft.


 • Som designer, konstruktør eller produktansvarlig er det viktig å finne måter å løse tøffe utfordringer på. Det kan være kostnadsbesparelser, hard konkurranse og konstant press for å imponere med tilstrekkelig innovative løsninger for å vinne forretninger.

  Ved å supplere med additiv produksjon kan brukere enkelt printe ut pålitelige konseptmodeller med høy presisjon og uimotståelig realisme, direkte på kontoret eller i designstudioet.

  3D-printeren Stratasys J35 Pro er et kompakt og brukervennlig produkt. Med multimaterialvalg kan 3D-utskrifter printes ut i ett stykke med alt fra myke til stive detaljer i full gråskala.

  NO - Last ned brosjyre.gif

 • J35 Frilagd med broschyr.jpg


 • On-demand webinar

  Dette webinaret gir inspirasjon til hvordan Stratasys J35 Pro kan løse mange av dine utfordringer og effektivisere produktutviklingsprosessene dine.


 • Fordeler med J35 Pro

  Her er noen av de viktigste fordelene som Stratasys J35 Pro tilbyr. Les igjennom og kontakt Protech hvis dette er noe du ønsker å tilføre i din virksomhet.

    Unikt supportmateriale – print ut detaljer med de mest komplekse geometriene og vask deretter bort støttematerialet med vanlig springvann.

    Prototyper på timer, ikke dager eller uker – du får raskt din 3D-printede prototype i hånden, noe som gir deg raskere tilbakemeldinger fra kollegaer og kunder.

    Naturtro prototyper som gir den rette følelsen – den høye oppløsningen, kvaliteten og presisjonen gjør at det du designer på skjermen også kan printes ut og presenteres på en profesjonell og realistisk måte.

    Prototyper i forskjellige materialer – Stratasys J35 Pro lar deg kombinere transparente, harde og myke detaljer – i en og samme utskrift. • E-bok med tips

  Du kan også laste ned e-boken '7 time-saving paths to simplified 3D printing' som tar opp eksempler på hvor virksomheter kan spare penger med additive løsninger.

  NO - Last ned e-boken her.gif
 • "Vi får de fleste utskriftsjobbene utført over natten og kan vise våre kunder konseptmodeller allerede dagen etter"

  Yaniv Adir, prosjektleder Taga

  NO - Les kundehistorien her.gif


 • j35-pro-safe-air-2.jpg


 • Protech-None_Blue-Grey_500px.png

  Protech Norge AS, Svaebakken 8, 1532 Moss
  Telefon: 69 25 70 45 Org nr: 989 342 401
  Personvernpolitikk (GDPR)


 • Vi hjelper deg med å lykkes.
  Protech har vært aktiv innen additiv produksjon i snart 30 år. Med vår ekspertise har hundrevis av skoler, bedrifter og industrier funnet de riktige løsningene som passer akkurat deres behov.

  Protech Kunder.jpg