AESUB Orange 400ml
ARTIKKELNUMMER: SH-AESO103

Påfør på virkelig store detaljer med transparente eller reflekterende overflater og få nøyaktige skanneresultater. Egnet for prosesser hvor man trenger en skanning-spray som sitter på lenge.

Last ned prisliste.png

AESUB Orange 400ml
Produktinformasjon

AESUB Orange – skanning-spray for store objekter

AESUB Orange har de samme fantastiske egenskapene som AESUB Blue. Det som skiller sprayene fra hverandre er at Orange overflatebelegg sitter lenger og er derfor egnet for skanningsprosesser av større gjenstander. Sprayen fordamper i løpet av 12-24 timer, noe som betyr at det akkurat som med Blue, ikke trengs noen rengjøring etter skanningen.

I motsetning til tradisjonelle sprayer, inneholder AESUB Orange ingen pigmenter og unngår dermed kontaminering av sensitive detaljer, miljø eller bruker. Påfør AESUB Orange direkte på stedet uten å måtte flytte objektet, noe som vil øke effektiviteten og produktiviteten innenfor digitaliseringsprosessene.

AESUB ORANGE SKANNING SPRAY PROTECH.pngFordelene med AESUB Orange

  • Fri for skadelige stoffer
  • Enkel å bruke
  • Jevnt og homogent belegg
  • Fordamper i løpet av 12-24 timer uten å etterlate rester
  • Unngå rengjøring
  • Høy materialkompatibilitet

Vil du diskutere 3D-printing med en spesialist? Kontakt oss.


AESUB-blue-logo.pngHvorfor velge Protech?

Protech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger