AESUB White 400ml
ARTIKKELNUMMER: SH-AESW103

Påfør denne sprayen for en homogen og helt matt, hvit overflate på dine objekter som skal 3D-skannes. Inneholder ingen skadelige pigmenter og vaskes enkelt bort med vann.

Last ned prisliste.png

AESUB White 400ml
Produktinformasjon

AESUB White – skanning-spray som enkelt vaskes bort med vann

AESUB White er en sprayfarge spesielt utviklet for å gi de beste resultatene ved 3D-skanning av objekter som er vanskelige å skanne på grunn av transparente eller reflekterende overflater eller dype hulrom. Når du sprayer objekter med AESUB White, påføres et tynt belegg med en homogen og helt matt, hvit overflate. Belegget fester seg svært godt til de fleste overflater og vaskes deretter av med vann.

I motsetning til tradisjonelle sprayer inneholder AESUB White ingen pigmenter og man unngår dermed kontaminering av sensitive detaljer, miljøer eller brukere. Påfør AESUB White direkte på stedet uten å måtte flytte objektet og øk dermed effektiviteten og produktiviteten innen digitaliseringsprosessene.

AESUB WHITE SKANNING SPRAY 2.pngFordelene med AESUB White

  • Permanent og vannløselig
  • Fri for skadelige stoffer
  • Enkel å bruke
  • Konsekvent og homogent belegg
  • Høy materialkompatibilitet
  • Utviklet og godkjent av 3D-skannings eksperter

Vil du diskutere 3D-printing med en spesialist? Kontakt oss.


AESUB-blue-logo.pngHvorfor velge Protech?

Protech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger