QuickSurface

En rimelig programvare som gjør det mulig for brukere av Shining3D's produkter å konvertere 3D-skannedata til CAD-modeller.

NO - Last ned brosjyre.gif

QuickSurface
Produktinformasjon

QuickSurface – frittstående CAD-løsning for din 3D-skanner

QuickSurface er en programvare som er utviklet for brukere av 3D-skannere fra blant annet Shining3D. Lag CAD-modeller fra skannedata på en svært enkel og effektiv måte. Dette gjør at du vil ha full kontroll på at det endelige resultatet vil ende opp med stor nøyaktighet, til enhver tid.

Kraftig og enkel programvare

Bruk funksjonene i QuickSurface til å rekonstruere friformede eller parametriske CAD-overflater og tilpasse dem etter dine behov. Eksporter til standardiserte format som STEP eller IGES til andre CAD/CAM-system, eller bruk resultatene til 3D-utskrifter eller CNC-bearbeiding.

QuickSurface er en kraftig, enkel og rimelig programvare som gjør det mulig å lage CAD-filer fra 3D-skannede data. Den tilbyr verktøy for parametrisk, friform og hybridmodellering, samt sanntids avviksanalyse og eksportalternativer for ulike CAD-format.


Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

 

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger