Profesjonelle 3D-skannere for bedrifter og industri

Gjør virksomheten din komplett med høypresisjons 3D-skannere for utmerkede resultater.

Protech tilbyr SHINING 3D-skannerløsninger til alt fra profesjonell bruk innen industrien, til 3D-skannere på nybegynnernivå for 3D-modellering innen f.eks. opplæring.

SHINING3D image.png

 • 3D-skannere med høy presisjon

  SHINING 3D har i over 15 år utviklet 3D-digitalisering og skanningsteknologi for reversed engineering eller overflatekonstruksjons modellering samt kontrollmåling.

  Våre 3D-skannere fra SHINING 3D har høy brukervennlighet og eksepsjonell presisjon. Pålitelige og nøyaktige resultater som effektiviserer hele skanningsprosessen.

  Vil du diskutere 3D-printing med en spesialist?
  Kontakt oss i dag.
 • SHINING 3D scanners.png

 • AESUB product family 600px.png

 • AESUB skanning-spray

  Les om AESUB skanning-spray som skaper raskere, mer effektive og nøyaktige skanneprosesser. En spray som påføres på objekter med for eksempel reflekterende og transparente overflater.

  Last ned vår AESUS guide.png


 • Kontakt selger

  Kontakt vår selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så hører du fra oss så snart som mulig.

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: 692 57 045


 • Om Protech

  Protech er Nordens ledende leverandør av 3D-printløsninger for bedrifter og industri. Det som kjennetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisasjon, levering av pålitelige produkter og lokalt lager av forbruksmateriell for rask levering.

  Protech-None_Blue-Grey_500px.png