EinScan H

En 3D-skanner med innebygd fargekamera og stort synsfelt for resultat av høy kvalitet og fullfarge.

NO - Last ned brosjyre.gif

EinScan H
Produktinformasjon

Einscan H – fullfargeskanner for profesjonell bruk

Einscan H er en håndholdt 3D-skanner som bruker strukturert blått lys og usynlig infrarødt lys. Skanneren har et innebygd fargekamera og et bredt synsfelt, noe som gjør den til et godt alternativ for en lang rekke bruksområder, spesielt for skanning av hele kroppen eller ansiktsskanning.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-skanneren har en optimalisert orienteringsalgoritme som effektivt kompenserer for mindre bevegelser av det skannede objektet eller personen, noe som tidligere kunne forårsake problemer for skannerens evne til å navigere. Takket være den infrarøde lyskilden kan skanneren også enkelt skanne mørke overflater, hår eller pels.

Høy hastighet og bredt synsfelt

Skanneren har et portabelt ergonomisk design og er veldig enkel å bruke. Sammen med den intuitive programvaren er skanneren et godt alternativ for både nybegynnere og erfarne brukere. Med høy hastighet og bredt synsfelt kan du raskt og enkelt fullføre en full kropps skanning på få minutter. Skanneren sørger for at geometrien holder et høyt detaljnivå ved skanning av f.eks. møbler, kunstverk eller ansikter i fullfarge.

Forbedrer presisjonen til 3D-modellering

Einscan H har en imponerende høy oppløsning som når 0,25 mm og fanger opp hele geometrien til gjenstander som kunstverk eller møbler med fine detaljer. Den høye nøyaktigheten til skannede data opp til 0,05 mm og volumetrisk nøyaktighet 0,1 mm/m forbedrer presisjonen til 3D-modellering i en tett punktsky eller polygonnett.


Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Teddy Larsson
teddy.larsson@protech.se
Telefon: +46 70 232 27 81

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger