EinScan H2

En 3D-skanner med innebygd fargekamera og stort synsfelt for resultat av høy kvalitet og fullfarge.

NO - Last ned brosjyre.gif

EinScan H2
Produktinformasjon

Einscan H2 – fullfargeskanner for profesjonell bruk

Einscan H2 er en oppdatering av 3D-skanneren Einscan H. H2 har et teksturkamera med 5 MP oppløsning, forbedret nøyaktighet og 3 infrarøde VCSEL-projektorer for mer fotorealistiske teksturer og bedre datakvalitet. Med et imponerende synsfelt på opptil 780 mm x 900 mm kan man raskt fange opp store objekter.

Den håndholdte 3D-scanneren bruker strukturert blått lys og usynlig infrarødt lys. Skanneren har et innebygd fargekamera og et bredt synsfelt, noe som gjør den til et godt alternativ for en lang rekke bruksområder, spesielt for skanning av hele kroppen eller ansiktsskanning.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-skanneren har en optimalisert orienteringsalgoritme som effektivt kompenserer for mindre bevegelser av det skannede objektet eller personen, noe som tidligere kunne forårsake problemer for skannerens evne til å navigere seg. Takket være den infrarøde lyskilden kan skanneren også enkelt skanne mørke overflater, hår eller pels.

Høy hastighet og bredt synsfelt

Skanneren har en bærbar ergonomisk utforming og er svært enkel å bruke. Sammen med den intuitive programvaren er skanneren et godt alternativ for både nybegynnere og erfarne brukere. Med høy hastighet og bredt synsfelt kan du raskt og enkelt fullføre en full kroppsskanning på noen minutter. Skanneren sørger for at geometrien holder et høyt detaljnivå ved skanning av for eksempel møbler, kunstverk eller ansikter i fullfarge.

Forbedrer presisjonen for 3D-modellering

Einscan H2 har en imponerende høy oppløsning som når 0,25 mm og fanger opp hele geometrien til gjenstander som kunstverk eller møbler med fine detaljer. Den høye nøyaktigheten til skannede data opptil 0,05 mm og volumetrisk nøyaktighet 0,1 mm/m forbedrer presisjonen for 3D-modellering i en tett punktsky eller polygonnett.


Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Film
Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger