EinScan HX

En håndholdt 3D-skanner som dekker industrielle behov for målinger og Reverse Engineering.

NO - Last ned brosjyre.gif

EinScan HX
Produktinformasjon

Einscan HX – håndholdt 3D-skanner for måling og Reverse Engineering

Einscan HX er en håndholdt 3D-skanner som benytter strukturert lys og projiserer et rutenett på objektet ved hjelp av blå lasere. Denne løsningen forbedrer effektiviteten og påliteligheten til resultatet, samt gjør skanneren mer tilpasningsdyktig for ulike materialer. Skanneren er mindre følsom for omgivende lysforhold og yter bedre på reflekterende og mørke overflater, som for eksempel et metallisk lakkert bilkarosseri. Den høye nøyaktigheten oppfyller mange industrielle behov av måling og Reverse Engineering.

EinScan HX skanner shining 3d.png

Skanneren har en høy hastighet og nøyaktighet, noe som gjør det mulig på bare noen få minutter å skanne et objekt for eksempelvis reverse engineering, massetilpasning eller produktutvikling. Skanneren har et portabelt ergonomisk design og er veldig enkel å bruke. Sammen med den intuitive programvaren er skanneren et godt alternativ for både nybegynnere og erfarne brukere. Einscan HX kan også kjøpes i pakker med programvaren Geomagic Essentials eller Control X.


Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger