FreeScan Trio

FreeScan Trio setter en ny standard innen meteorologisk 3D-skanning med sine innovative funksjoner og uovertruffen ytelse.

NO - Last ned brosjyre.gif

FreeScan Trio
Produktinformasjon

Freescan Trio – markedets beste håndholdte 3D-skanner

FreeScan Trio er en avansert 3D-skanner som tilbyr markørfrie skannefunksjoner. Skanneren er designet med 98 laserlinjer og et triplett 5MP-kamerasystem. Den kan fange over 3 000 000 punkter per sekund, noe som gjør den til markedets beste håndholdte 3D-skanner.

Ytterligere moduser som Trio tilbyr:

  • Kun én linje: Nyttig for skanning av hulrom og trange områder.
  • 7 parallelle linjer: Gir høyere detaljnivå.
  • 26 kryssede linjer: Optimalt for større objekter.

Tilpasset mange forskjellige bransjer

3D-skanneren FreeScan Trio er nyttig for en rekke ulike bransjer. Skanneren har en nøyaktighet på opptil 0,02 mm og en volumetrisk nøyaktighet på opptil 0,02 mm ved bruk av markører. Det store synsfeltet på 650 x 580 mm gjør det mulig å samle inn mer data med færre sveip.

I tillegg har FreeScan Trio en fotogrammetrimodus som fungerer med SHINING 3D’s hendige magnetiske “scale bar”. Dette eliminerer behovet for ekstra markører og gir en volumetrisk nøyaktighet ned til 0,02 mm + 0,015 mm/m.

Uansett om du jobber med sammensetninger i storskala eller inspiserer avanserte komponenter, er FreeScan Trio et pålitelig og kraftig produkt for alle ingeniører og designere.


Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Film
Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger