FreeScan UE

En laserskanner for enkelt og smidig kunne 3D-skanne virkelig store objekter. Få nøyaktige og pålitelige resultater umiddelbart og spar dermed tid i skanneprosessene dine.

NO - Last ned brosjyre.gif

FreeScan UE
Produktinformasjon

FreeScan UE – laserskanner med høy stabilitet og pålitelighet

FreeScan UE fra Shining 3D er en laserskanner med høy nøyaktighet og presisjon. Samtidig gjør det ergonomiske og lette designet det enklere å holde og bruke skanneren. Skanningsområdet kan oppnå 510x520 mm, noe som gjør store objekter enkle å skanne. Skann det samme objektet gjentatte ganger og få konsekvente resultater, noe som viser høy stabilitet og pålitelighet.

Freescan UE Protech 3D scanner.png

WeChat-Image_20200326150958-2.pngShining 3D programvareplattform for dine måledata

Alle måledata registreres umiddelbart i en valgfri programvareplattform fra Shining 3D. Velg mellom plattformer utviklet for design og håndtering av 3D-objekter, eller kvalitets- og kontrollhåndtering.

FreeScan UE laserskanner passer til:

  • Bilindustrien
  • Transportnæringen
  • Luftfartsindustrien
  • Forminspeksjon
  • Maskinproduksjon

Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger