FreeScan UE Pro

En brukervennlig laserskanner som tilbyr høy nøyaktighet, stabilitet og repeterbarhet i en ergonomisk og portabel enhet.

NO - Last ned brosjyre.gif

FreeScan UE Pro
Produktinformasjon

FreeScan UE Pro – laserskanner for nøyaktige resultater

3D-scanneren FreeScan UE Pro passer i flere ulike bransjer som luftfart, energi, design og produksjon. FreeScan garanterer pålitelige og nøyaktige resultater, noe som gjør den egnet for bruk i kvalitetskontroll og overflateberegninger samt kontrollmåling og inspeksjon av store objekter.

Freescan UE Pro Protech 3D scanner.png

Freescan UE Pro Details.pngIndustrielt laserskannersystem

FreeScan UE Pro er et brukervennlig og enkelt laserskannersystem med eksepsjonell avstandsmåling og optikk for høy presisjon og stabilitet. Med en presis punktregistrering av markører som plasseres på objektet, sikres høy nøyaktighet og arbeidshastighet. 3D-skanneren passer for små og store objekter med mange detaljer som må fanges.

FreeScan UE Pro er tilpasset for:

  • 3D-skanning
  • Kontrollmåling
  • Inspeksjon

Trenger din virksomhet en 3D-scanner med virkelig høy målenøyaktighet?
Vi hjelper deg, kontakt oss i dag.


Hvorfor velge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner når det gjelder produkter, support og opplæring innen additiv produksjon. Siden 1993 har vi levert 3D-printløsninger til bedrifter og industri på det nordiske markedet. Vi tilbyr pålitelige produkter og raske leveranser. Les mer om Protech her.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger