TopSolid CAD/CAM-system

TopSolid er det integrerte CAD/CAM-systemet med unik funksjonalitet for ulike industrier.

TopSolid er løsningen for deg som både konstruerer og produserer formverktøy, plateformede verktøy samt møbler og innredning. Med sine bransjeunike moduler TopSolid'Mold, TopSolid'Progress, TopSolid'CAM og TopSolid'Wood finnes det en løsning for alle konstruerende og produserende bedrifter.

 •  

  TopSolid på det Nordiske markedet

  Siden 1998 har Protech vært leverandør av TopSolid på det Nordiske markedet. Vi har i dag kunder i alle de nordiske landene, inkludert Estland. Den typiske TopSolid-brukeren er et selskap som ser den store fortjenesten det er i å konstruere i det samme CAD-systemet som man senere CAM-beregner i. Integreringen mellom CAD/CAM gir store produktivitetsgevinster som ikke kan oppnås på noen annen måte.

  TopSolid CAM-løsninger omfatter moduler for programmering av de fleste tilgjengelige CNC-maskiner på markedet. Vi styrer fresemaskiner, dreiebenker, turn/mill, trådgnister, senkegnister og alle styrte CNC-maskiner som finnes i et snekkerverksted.


 • Kontakt selger

  Terje Lund
  terje.lund@protechnorge.no
  Telefon: +47 69 25 70 45

 • Om Protech

  Protech har eksistert på markedet  i 25 år. Protech ble etablert med hovedfokus mot CAD/CAM-systemer for den produserende industrien og har siden vært trofast mot denne bransjen. Les mer om Protech her »

   

  TopSolid logo 600x148px transparent.png