TopSolid'Cam

Integrert CAM-system for programmering av alle typer CNC-maskiner.

TopSolid'Cam
Produktinformasjon

TopSolid'Cam - CAM-system for produktdesign

TopSolid'Cam integrerer ulike produksjonsmetoder og produksjonsbehov fullt ut ved hjelp av dynamiske bibliotek. Programmet har den styrken at den kan fjerne operasjoner som gjentas. I stedet for at brukeren skal opprette multiple operasjoner kan TopSolid'Cam lage disse basert på kunnskap som hentes fra produktdesignet.

Spar tid og penger

Ved hjelp av TopSolid'Cams parametriske teknologi, velger programmet automatisk den raskeste og mest økonomiske måten å lage 2D- og 3D-detaljer. Det gjør at brukeren kan assosiere bestemte verktøy med visse operasjoner. Når en konstruksjon revideres endres også produksjonsprosessen med tanke på for eksempel optimering av skjær, mating og/eller hastigheter for at den nye detaljen skal kunne lages.

Benytter parametriske metoder på en fleksibel og effektiv måte

TopSolid'Cam har en assosiativ database som kan tilpasses etter produksjonsmåte og maskinpark. Dette betyr at med TopSolid'Cam kan mer arbeid utføres på kortere tid. For eksempel tilpasses toleranser mellom konstruksjon og produksjon slik at man bearbeider midt i toleransen. En detalj som måler 50mm +0,5 -1,2 justeres slik at målet blir 49,65 ±0,85. TopSolid'Cam optimerer programmeringsarbeidet for alle typer detaljer og bruker parametriske metoder på en mer fleksibel og effektiv måte enn andre CAM-program som finnes på markedet.

TopSolid logo 200x49px transparent.png

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger