TopSolid'Mold

En meget produktiv og fullt integrert løsning for konstruksjon av form- og presstøpingsverktøy.

TopSolid'Mold
Produktinformasjon

TopSolid'Mold - CAD-system for formverktøyskonstruksjon

TopSolid'Mold er fullt integrert i CAD-systemet TopSolid, via det komplette assosiative rammeverket, friformsflater og komplekse solider sammen med de spesifikke "mold"-funksjonene. Dette gir brukeren alle de verktøy som trengs for formverktøyskonstruksjon i umiddelbar nærhet. Programvaren dimensjonerer rakst og enkelt verktøy rundt ulike detaljer. Sammen med TopSolid'CAM utgjør TopSolid'Mold en ønske-kombinasjon av automatikk og god fleksibilitet i en fullt assosiativ og unik løsning som fører deg gjennom hele prosessen, fra konstruksjon til produksjon av formverktøyet.

Økt produktivitet for alle konstruksjons- og produksjonsprosesser

TopSolid'Mold benytter seg av spesielle kommandoer for flater, for raskt å kunne lage delningsflater (Parting Line Surface) for komplekse geometrier. Programmet kan også raskt generere komplekse kjølesystemer og enkelt kjøre simulerte tester for å se effektiviteten på kjølesystemet. Programmets assosiative database linker automatisk de ulike delene til verktøysammenstillingen, tegninger og verktøybaner. Dette innebærer økt produktivitet for alle konstruksjons- og produksjonsprosesser. Programvaren tilbyr dessuten alle standardkomponenter som for eksempel DME, Hasco, Strack-Norma samt de kundespesifikke detaljene som kan legges inn i "Mold Base"-biblioteket.

TopSolid logo 200x49px transparent.png

Tilleggsmoduler

Electrode - en modul til TopSolid'Mold

TopSolid’Electrode er en tilleggsmodul som brukes til konstruksjon og justeringer av elektroder. Klikk på TopSolid’Electrode i menyen for mer informasjon.

Kontakt

Kontakt en selger direkte

Jeg vil bli kontaktet angående dette produktet:

*Obligatoriske opplysninger