SMART Industri

Møt Protech på SMART Industri, messen for industri- og produksjon. Du finner oss på Norges Varemesse i Lillestrøm den 23.-25. mai 2022.

Manufacturing Protech Additiv tillverkning 3D skrivare.jpg

SMART Industri er en nasjonal møteplass for industri- og produksjonsbedrifter i Norge. Her står innovasjon, bærekraft, digitalisering og automatisering i fokus.

3D Print vendors.jpg

På stand B01-27 viser Protech 3D-printere og eksempler på 3D-printede produksjonsverktøy, fiksturer og andre spennende utskrifter, både i plast og metall. Ikke gå glipp av sjansen til å møte Protech. Vi lytter til dine behov og forteller deg hvordan 3D-printing kan være en fordel i din virksomhet. Effektiviser utviklingsprosesser, reduser produksjonskostnader og vær i forkant av dine konkurrenter.

3D-printere på SMART Industri

Se for deg en rund byggeplate der 3D-utskrifter bygges i roterende hastighet. Slik fungerer den nye utskriftsmetoden til Stratasys J55 som skal vises på SMART Industri. J55 er en attraktiv 3D-printer som passer for bedrifter som jobber med iterative designprosesser av blant annet forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy.

3D-skrivare till SMART.jpg

På standen vil vi også vise vår lojale Stratasys F370, en pålitelig 3D-printer med høy repeterbarhet, samt den populære desktopvarianten MakerBot Method X. Dette er den mest prisvennlige 3D-printeren i vårt produktutvalg sammenlignet med de tilgjengelige termoplaster som kan brukes innen industrien.

Når du besøker oss kan du også se metallprinteren Xact Metal XM200C, et produkt med en banebrytende teknologi og smart modulær tenkning som dessuten har en svært lav investeringskostnad.

Utforsk utskrifter produsert med ny teknologi

Utforsk vårt materialutvalg og se på ulike produksjonsverktøy, fiksturer og prototyper. Se de virkelig store utskriftene som er printet i den nye Stratasys F770. Benytt også anledningen til å utforske utskrifter som er laget med de nye teknologiene fra Stratasys, P3 (Programmable PhotoPolymerization Technology), SAF (Selective Absorption Fusion) og SL-teknikk (stereolitografi).

SAF.jpg

Kontakt oss gjerne på forhånd dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille et møte på messen.

Du finner oss på stand B01-27.
Velkommen!

SMART-industri-Protech.jpg


Sted:
Norges Varemesse
Messeveien 8
2004 Lillestrøm

Dato:
Mandag, 23. mai Kl.09:00-17:00
Tirsdag, 24. mai Kl.09:00-18:00
Onsdag, 25. mai Kl.09:00-17:00


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger