Bedre kontrast og skarphet i fullfargeutskrifter

15.04.2021

Stratasys setter atter igjen standarden for realistiske utskrifter ved å lansere VeroUltra™, et materiale som skaper en fantastisk skarphet for fullfargeutskrifter av tekst på etiketter og fargeseparasjon i mønstre.

VeroUltra.jpg

Med VeroUltra™ kan produktdesigners ta sine prototyper til et helt nytt nivå. Materialet brukes når man skal printe ut detaljer med ekstremt tynne linjer, som for eksempel på etiketter og emballasje. Selv der det forventes høy fargeseparasjon, forbedres kontrastene betydelig med VeroUltra. I tillegg gir materialene en betydelig fordel ved utskrifter av modeller med naturlige overflater som for eksempel tre, tekstiler og marmor.

Stratasys utvikler seg kontinuerlig

De siste årene har Stratasys jobbet intenst med å oppnå rimelig utstyr for profesjonell fullfargeutskrift der høy kvalitet, nøyaktig simulering av farger, materialer og overflatebehandling står i fokus. Stratasys har blant annet introdusert Pantone Validated™, et universalt fargestyringssystem som gjør det mulig for designeren å finne korrekte PMS-koder med ett enkelt tastetrykk i GrabCAD Print™, samt printe ut i eksakte farger som garanterer pålitelige og realistiske konseptmodeller i alle trinn.

Også det relativt nyutviklede materialet VeroUltraClear™ som leverer høy transparens og fint detaljerte utskrifter med et utseende som ligner på glass, har blitt et verdsatt alternativ blant designere verden over.

VeroUltra er tilgjengelig for J8-serien og J7-serien. Fra juni vil 3D-printeren J55 ha materialet tilgjengelig i sin materialportefølje.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger