Deler ut 3D-printere til skoler

24.11.2015

Protech & MakerBot investerer i fremtiden og i skandinaviske skoler! I desember deler Protech ut 21 stk. MakerBot 3D-printere til en markedsverdi av 700 000 kroner.

 

- Konkurransen avsluttedes mandagen den 14. desember 2015 -

3D-printere til skoler

Protech vil, i samarbeide med MakerBot, i løpet av desember sende ut 3D-printere til skoler i Sverige, Danmark og Norge. Bakgrunnen til dette er at vi først og fremst vil støtte skandinaviske skoler, samt å bidra med viktig kunnskap om additiv produksjon.

– I fremtiden kommer vi til å se et eksplosjonsartet behov for 3D-kyndige personer innen industrien, sier Terje Lund, Protech Norge. Det kreves nå en massiv utdanningsinnsats for at Skandinavia ikke skal bli liggende etter omverdenens utvikling innen området additiv produksjon, fortsetter Lund. Nå når vi tydelig ser at skoler har en stor interesse for 3D-teknikk, blir det en selvfølge for Protech å hjelpe til.

– Enkelte europeiske land er banebrytende i bruken av 3D-printere i utdanning og inspirerer på denne måten elevers kreativitet, sier Andreas Langfeld, General Manager MakerBot Europe. Det er viktig for skoler å allerede nå begynne å integrere bruken av 3D-printere i undervisningen for å forberede studenter på kravene som vil stilles på morgendagens arbeidsplasser, fortsetter Langfeld. Vi er glad for samarbeidet med Protech og for å kunne starte denne viktige prosessen i Skandinavia sammen med dem, avslutter Langfeld.

Fordeling av 3D-printere i Skandinavia

MakerBot-3D-skrivare.pngSverige:
3 stk. MakerBot Replicator Z18
6 stk. MakerBot Replicator Mini

Danmark:
2 stk. MakerBot Replicator Z18
4 stk. MakerBot Replicator Mini

Norge:
2 stk. MakerBot Replicator Z18
4 stk. MakerBot Replicator Mini

Spørsmål?

Du er velkommen til å ta kontakt med Protech hvis du har noen spørsmål.
E-post: info@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45