Utnevnt til Gazellevirksomhet 2018

19.10.2018

Dagens Industri har utnevnt Protech til Gazellevirksomhet 2018, noe som vil utmerke oss til et av de selskapene i Sverige som vokser raskest.

di_gasell__new2015_fb.jpgI år feirer Protech sitt 25-årsjubileum og vi er veldig stolte over å motta den prestisjetunge utmerkelsen som årets Gazellevirksomhet.

Utmerkelsen innebærer at man oppfyller en rekke ulike kriterier knyttet til vekst og en sunn virksomhet. F.eks. må man ha en omsetning som overstiger 10 millioner kroner, minst ti ansatte, minst doblet sin omsetting i løpet av det siste året samt økt sin omsetting hvert år de siste tre årene.

-     ”Det er utrolig gøy at Protech har blitt utnevnt til Gazellevirksomhet av DI for andre gang”, sier Anders Brask, administrerende direktør i Protech. ”Den forrige gangen dette skjedde var i 2007”, sier Anders Brask og fortsetter. ”Å oppnå den veksten som kreves for å bli Gazellevirksomhet to ganger, hadde ikke vært mulig uten Protech's fantastiske personale. Mange av våre ansatte var med i vekstperioden også i 2007”.

Protech Nordic AB er i dag en nordisk bedriftsgruppe med egne datterselskaper i alle de nordiske land og har en konsernomsetning på over 100 mill. kr. Selskapets vekst har de siste årene ligget på omkring 30 – 35 % og i dag har vi 35+ ansatte rundt om i Norden.HeaderProtech25webb-right.jpg