Informasjon fra Protech angående Covid-19

23.03.2020

Protech fortsetter med å levere råmaterialer, reservedeler og utstyr akkurat som vanlig. Vår supportavdeling er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål via e-post og telefon.

Protech-lager-supoort.jpg

Protech Norge AS setter dine og våre medarbeideres helse i fremste rekke. Vi følger derfor myndighetenes oppfordringer og anbefalinger. Med denne nyhetsoppdateringen ønsker vi å informere deg om tilstanden i vår virksomhet i disse utfordrende tider.

Protech ordreavdeling

Vi har fra våre leverandører fått forsikringer om at levering av råmaterialer, reservedeler og utstyr vil fungere akkurat som vanlig inntil videre.

Vårt varelager i Stockholm er fullt og vi får stadig inn nye leveranser. Vi er klare til å levere det våre kunder trenger. Hvis noe uforutsett skulle hende, kan leveransene ta noen ekstra dager. Husk at varemottaket hos deg må være åpent når du bestiller varene, slik at du får mottatt godset. Vår ordreavdeling står klar for å hjelpe til.

Du sender som vanlig din bestilling til order@protech.se

Protech supportavdeling

Vår supportavdeling er tilgjengelig akkurat som vanlig for å svare på dine spørsmål via e-post og telefon.

På grunn av reise- og besøksrestriksjoner, kan det bli vanskelig å sende ut supporttekniker på stedet. Vi har flere muligheter til å hjelpe våre kunder hvis ulykken skulle være ute. Vi kan blant annet guide via telefon, hjelpe til med å finne muligheter for supportprinting eller du kan sende inn 3D-printeren til vårt kontor. Kontakt vår supportavdeling slik at vi sammen kan komme frem til en pragmatisk løsning.

Til våre supportsider »

Utvikling

Denne tiden kan også brukes som en god mulighet til å utvikle seg i eller ta tak i tanken med å begynne å produsere produkter med en 3D-printer. Vi er her og kan hjelpe til med opplæring og diskutere idéer via telefon eller nettbaserte møter.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.


Kontakt

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: +47 69 25 70 45