Ny 3D-printer for medisin og den medisinsk-tekniske industrien

15.10.2019

Stratasys utvider sitt produktsortiment med en ny PolyJet 3D-printer for medisin og den medisinsk-tekniske industrien. Med den nye J750™ Digital Anatomy kan man nå printe ut imponerende virkelighetsnære anatomiske 3D-utskrifter.

Nyhet - SSYS medicin J750.jpg

Stratasys J750™ Digital Anatomy er en 3D-printer som er spesielt utviklet for å gjenskape riktig vevsfølelse og biomekaniske egenskaper ved den menneskelige anatomi i medisinske 3D-utskrifter. Additiv produksjon innen medisin og medisinsk-tekniske produkter forbedrer opplæring og kirurgiske forberedelser. Samtidig hjelper det produsenter av medisintekniske produkter i å utføre designverifisering, validering, studier innen brukervennlighet og feilanalyser før nye produkter introduseres for pasienter.

3D-utskrifter skaper trygge og realistiske opplæringsmiljøer

I dag brukes blant annet kropper, dyr eller syntetiske modeller, som alle har betydelige begrensninger i medisinsk opplæring og kirurgiske forberedelser. Kropper oppnår ikke riktig vevsfølelse og krever kontrollerte miljøer. Den animalske anatomi er dessuten kun tilnærmet den menneskelige, noe som kan være problematisk. Med utskrifter fra J750™ Digital Anatomy gjenskapes den faktiske vevsfølelsen og den medisinske opplæringen eller kirurgiske forberedelsen kan skje hvor som helst, uten spesielt tilrettelagte fasiliteter.

Nyhet - SSYS medicin J750 - Protech.jpg

Tre nye materialer for anatomiske applikasjoner

GelMatrix Resin, TissueMatrix Resin og BoneMatrix Resin er de tre nye materialene som lanseres sammen med Stratasys J750™ Digital Anatomy. Materialene kan kombineres i en og samme utskrift, noe som danner over 100 nye, unike digitale materialer som passer perfekt til anatomiske applikasjoner. Stratasys J750™ Digital Anatomy leveres med hele materialporteføljen for PolyJet, slik at brukere kan oppnå medisinske utskrifter i fullfarge med en svært virkelighetsnær følelse.4D Heart P - J750 Digital Anatomy.jpg

GrabCAD™ programvare for digital anatomi

Stratasys programvare GrabCAD Print er designet for å forenkle og effektivisere utskriftsprosesser. Den unike Voxel-funksjonen muliggjør forhåndsvaliderte anatomiske applikasjoner og har over 100 innebygde forhåndsinnstillinger som passer for medisin og den medisinsk-tekniske industrien.


Protech er Nordens forhandler av Stratasys

Protech har siden 1993 vært Nordens forhandler av Stratasys 3D-printere. Vi har lang erfaring i bransjen og er i dag Nordens eldste leverandør av 3D-printere. Vi er ansvarlige for installasjon, opplæring, service og materialsalg til samtlige Stratasys produkter.

Kontakt en selger for mer informasjon

Kontakt en selger direkte eller send dine kontaktopplysninger via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Stratasys Partner logo 2016_300px.pngTerje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: +47 69 25 70 45