En ny generasjon 3D-printere i fullfarge

23.10.2019

Neste generasjon av spektakulære og fargerike opplevelser innen additiv produksjon er her! 3D-printeren Stratasys J850 printer ut i fullfarge, detaljerte teksturer og opptil syv forskjellige materialer i en og samme utskrift.

Nyhet - J850 - huvudbild.jpg

Stratasys J850 er spesielt designet for konstruktører som jobber med designprosesser innen bransjer som for eksempel forbruksvarer, forbrukerelektronikk og bilindustrien. 3D-printeren har fire utskriftsmoduser, noe som muliggjør at flere ulike iterasjoner av designet kan printes ut til lavere kostnader.

Ulike utskriftsmoduser for en rask og pålitelig designprosess

Den nye Super High Speed Printing Mode (SHS) i Stratasys J850 gjør at designere og ingeniører kan printe ut konseptmodeller med dobbelt så høy hastighet som tidligere varianter i J-serien. J850 kan lastes med opptil syv ulike materialer som også kommer i større kassetter, noe som reduserer driftsstans for materialbytte.

De andre modusene heter High Mix (HM), High Speed (HS) og High Quality (HQ), der sistnevnte skaper eksepsjonell utskriftskvalitet og ekstremt detaljerte teksturer som for eksempel lær og tre.

Nyhet - J850.jpg

Brukeren kan først lage en enkel konseptmodell til en lav kostnad, for så å lage langt mer detaljerte modeller, slik at man på et tidlig tidspunkt vil oppdage eventuelle konstruksjonsfeil. På slutten av prosessen kan man legge til flere teksturer, farger og materialer for å endelig oppnå den eksakte designintensjonen. Dette sparer brukeren for både tid og kostnader gjennom hele designprosessen.

Nye materialer til Stratasys J850

Stratasys introduserer også to nye PolyJet-materialer. DraftGrey™ er et billig konseptmateriale som er ideelt for raske og rimelige iterasjoner i begynnelsen av designprosessen. VeroUltraClear™ er et materiale som kan levere høy gjennomsiktighet og fine detaljerte modeller med et glasslignende utseende. VeroUltraClear hjelper designere med å visualisere interne funksjoner og utseende, slik at man enklere kan oppdage eventuelle feil i designet.

J850 støttes av GrabCAD Print og Pantone Validated

J850 styres av Stratasys programvare GrabCAD Print™, noe som muliggjør at brukeren blant annet kan printe ut alle tenkelige CAD-format uten å måtte bruke tid på å konvertere til STL-filer. J850 er integrert med Pantone Validated™, et universalt fargebehandlingssystem som gjør at designeren kan finne nøyaktige PMS-koder med ett enkelt tastetrykk i GrabCAD Print™ og printe ut i eksakte farger som garanterer pålitelige og realistiske konseptmodeller på hvert trinn.

Det vil være mulig å oppdatere eksisterende J750 til J850.


Protech er den nordiske forhandler av Stratasys

Siden 1993 har Protech vært nordisk forhandler av Stratasys 3D-printere. Vi har lang erfaring i bransjen og er i dag den eldste leverandør av 3D-printere i Norden. Vi er ansvarlige for installasjon, opplæring, service og materialsalg for samtlige Stratasys produkter.

Kontakt en selger for mer informasjon

Kontakt en selger direkte eller send kontaktinformasjonen din via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon +47 95 96 73 83

Stratasys Partner logo 2016_300px.pngSigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon +47 97 76 72 35