Ny PolyJet 3D-printer til en attraktiv pris

02.02.2021

Høy kapasitet, nøyaktighet, pålitelighet og multimaterialfunksjoner kjennetegner den nye 3D-printeren fra Stratasys. J850 Pro er rettet mot bedrifter som ønsker å produsere prototyper i ulike materialer i en og samme utskrift, til en overkommelig pris.

Nyhet - J850 Pro.jpg

Den industrielle J8-serien har fått et nytt tilskudd av Stratasys J850 Pro. Serien er rettet mot selskaper som jobber med produksjon av prototyper for konseptverifisering og ytelsestesting innen f.eks. bil-, medisin- og forbrukerindustrien.

En 3D-printer med multimaterialfunksjoner

Stratasys har designet J850 Pro slik at brukere kan jobbe raskere med høyere produktivitet. 3D-printeren er kompatibel med det sterke digitale ABS-materialet, det prisgunstige DraftGrey og det supergjennomsiktige VeroUltraClear, i kombinasjon med både harde Vero-materialer og det gummilignende materialet Agilus30.

Lag raske designiterasjoner

Materialene kan kombineres i en og samme utskrift, og selve 3D-printeren kan lades med opptil 7 ulike materialer samtidig. Ved å lade med sine mest brukte materialer, kan brukerne redusere både driftsstopp og spillmateriale i forbindelse med færre materialbytter. Med utskriftsmoduset Super High Speed kan man med J850 Pro lage svært raske designiterasjoner.

J850 Pro har et byggevolum på 490 x 390 x 200 mm.

 


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgKontakt en selger for mer informasjon

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.