Karbonfiberforsterket ABS til F123-serien

16.02.2021

Stratasys utvider sitt materialutvalg ved å lansere ABS-CF10 som er et ABS-materiale med 10% karbonfiber. Dette vil være det første karbonfiberforsterkede materialet til F123-serien.

Nyhet - ABS-CF10.jpg

Det nye høypresterende materialet ABS-CF10 til Stratasys F123-serien er utviklet for produksjon av jigger og fiksturer, funksjonelle prototyper og sluttprodukter. ABS-CF10 er en karbonfiberforsterket ABS med overlegen styrke og stivhet. Materialet er 15% sterkere og 50% stivere enn standard ABS.

Stratasys ABS-CF10 till Protech materialsida.jpgStyrken fordelt gjennom hele utskriften

De virkelig krevende applikasjonene,som  f.eks. detaljer i metall, kan erstattes med utskrifter laget i ABS-CF10. Karbonfibrene i materialet fordeler styrken jevnt i hele utskriften. Med ABS-CF10 kan designere lage sterke og stive lettvektsprototyper og sluttprodukter til blant annet luftfarts-, bil- og forbrukerindustrien.

Kontakt Protech for mer informasjon og priser.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger