Sats på utskrifter i karbonfiberforsterket Nylon

31.08.2020

Bli kjent med markedets bredeste produktutvalg av 3D-printere for karbonfiberforsterkede utskrifter. Protech tilbyr driftssikre 3D-printere fra både MakerBot og Stratasys.

MBCarbon.jpg

Protech har markedets bredeste produktsortiment når det gjelder profesjonelle 3D-printere og materialer med høy ytelse. Våre pålitelige 3D-printere garanterer en nøyaktig repeterbarhet i dine utskrifter og gir de samme resultatene – hver gang.

Kampanjepriser på MakerBot

Hos Protech finner du 3D-printere for karbonfiberutskrifter fra 46 256 NOK* og oppover. Gjør som mange andre allerede har begynt å gjøre, sats på den additive teknologien for å styrke produktutviklingen din og ligg i forkant av dine konkurrenter. *moms og frakt tilkommer

Akkurat nå har vi kampanjepriser på MakerBot Method 3D-printere. Kjøp en Method X Carbon Fiber Edition for kun 46 256 NOK. Tilbudet gjelder til 21.12.2020. Kontakt en selger for et tilbud!

Bruk karbonfiber som et lettvektsalternativ

Våre karbonfiberforsterkede materialer er egnet for både prototypeproduksjon og sluttprodukter. Materialet har høy styrke i forhold til vekt, samt egenskaper som vridningsstivhet og høy varmebestandighet. Nylon CF er et ideelt lettvektsalternativ til metall, som kan erstatte komponenter til sluttprodukter.

Oppløselig støttemateriale og miljøvennlig rensestasjon

Enten man investerer i en MakerBot eller en Stratasys 3D-printer, kombinerer man utskrifter i Nylon CF med støttematerialet SR-30 fra Stratasys. Ettersom støttematerialet er oppløselig, kan man lage komplekse geometrier og indre hulrom i sine utskrifter. Materialet fjernes enkelt i en miljøvennlig rensestasjon.

Kompatible 3D-printere for karbonfiberforsterkede materialer:

Akkurat nå har vi kampanjepriser på MakerBot Method 3D-printere. Kjøp en Method X Carbon Fiber Edition for kun 46 256 NOK. Tilbudet gjelder til 21.12.2020. Kontakt en selger for et tilbud!


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png

Kontakt selger

Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45