Sats på utskrifter i karbonfiberforsterket Nylon

20.01.2021

Bli kjent med markedets bredeste produktutvalg av 3D-printere for karbonfiberforsterkede utskrifter. Protech tilbyr driftssikre 3D-printere fra både MakerBot og Stratasys.

Köp kolfiber 3D-skrivare Protech.jpg

Protech har markedets bredeste produktsortiment når det gjelder profesjonelle 3D-printere og materialer med høy ytelse. Våre pålitelige 3D-printere garanterer en nøyaktig repeterbarhet i dine utskrifter og gir de samme resultatene – hver gang.

Kampanjepriser på MakerBot

Protech tilbyr 25% rabatt på alle 3D-printere i Method-serien. Gjør som mange andre allerede har begynt å gjøre; sats på additiv teknologi. Dette vil styrke din produktutvikling og du vil ligge i forkant av dine konkurrenter.

Moms og frakt tilkommer. Tilbudet gjelder til 30. desember 2021  Kontakt en selger for et tilbud!

Bruk karbonfiber som et lettvektsalternativ

Våre karbonfiberforsterkede materialer er egnet for både prototypeproduksjon og sluttprodukter. Materialet har høy styrke i forhold til vekt, samt egenskaper som vridningsstivhet og høy varmebestandighet. Nylon CF er et ideelt lettvektsalternativ til metall, som kan erstatte komponenter til sluttprodukter.

Oppløselig støttemateriale og miljøvennlig rensestasjon

Enten man investerer i en MakerBot eller en Stratasys 3D-printer, kombinerer man utskrifter i Nylon CF med støttematerialet SR-30 fra Stratasys. Ettersom støttematerialet er oppløselig, kan man lage komplekse geometrier og indre hulrom i sine utskrifter. Materialet fjernes enkelt i en miljøvennlig rensestasjon.

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger