MakerBot lanserer en ny 3D-printer – Method X

19.08.2019

MakerBot utvider sitt produktsortiment med ytterligere en 3D-printer. I tillegg til de samme funksjonene som Method, kan den nye 3D-printeren Method X printe ut prototyper i ABS.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD X.jpg

Den nye 3D-printeren MakerBot Method X har den samme høye pålitelighet og ytelse som Method. Methodserien er utviklet for industrielle applikasjoner og gjør at designere innen det profesjonelle segmentet kan iterere raskere til lavere kostnader.

MethodABS-Functional-prototypes.pngMakerBot Method X printer ut i ABS

Akkurat som Method, printer den nye Method X ut i PLA, Tough og PETG, materialer som er egnet for produksjon av prototyper og verktøy. Det som gjør MakerBot Method X til et noe kvassere alternativ er at designeren kan velge å printe ut prototyper i ABS. ABS er et ideelt materiale for holdbare konseptmodeller, funksjonelle prototyper, produksjonsverktøy og sluttprodukter.

Method X bruker Stratasys velutprøvde FDM-teknologi (Fused Deposition Modeling) som er kjent for sin pålitelighet og sitt holdbare sluttresultat.

Les mer om MakerBot Method her.


Kontakt en selger for mer informasjon

Kontakt en selger direkte eller send dine kontaktopplysninger via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så raskt som mulig.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: +47 977 67 253

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: +47 69 25 70 45

MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png