MakerBot PETG for industrielle applikasjoner

28.05.2019

MakerBot presenterer PETG, et nytt profesjonelt materiale som kan brukes med 3D-printeren Method. PETG gir konstruktørene muligheten til å lage prototyper med overlegen holdbarhet og styrke.

MakerBot PETG Protech.jpg

PETG materialet er egnet for utskrifter med høye presisjonskrav i kombinasjon med resistens mot kjemikalier, høye temperaturer og fuktighet. Et ideelt materiale til applikasjoner som funksjonelle prototyper, jigger, fiksturer og sluttprodukter.

Tech Spec PETG.jpg

Last ned materialspesifikasjon her.


MAKERBOT-METHOD-FRONT@2x.pngMakerBot Method 3D-printer

MakerBot Method har høyere pålitelighet og ytelse enn andre printere i sin prisklasse. Method er utviklet for produktutvikling, prototypeproduksjon og industrielle applikasjoner. Konstruktører innen det profesjonelle segmentet kan med Method iterere raskere til lavere kostnader.

Method bruker Stratasys velutprøvde FDM-teknologi (Fused Deposition Modeling) som er kjent for sin pålitelighet og solide sluttresultat.

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger