Ny PolyJet 3D-printer & fargemateriale

26.04.2018

Stratasys forsterker sin posisjon som verdensledende leverandør av 3D-printere ved å utvide produktsortimentet med en ny PolyJet 3D-printer og fargemateriale.

stratasys polyjet material protech.jpg

Stratasys J735 er Stratasys nyeste tilskudd blant 3D-printere. J735 er basert på den samme høye funksjonalitet og presisjon som den omtalte Stratasys J750. Det som skiller seg ut er at Stratasys J735 har et mindre byggevolum og en lavere pris.

Begge printerne er konstruert for å møte behovene blant bedrifter og næringer som arbeider med en eller annen form for profesjonell prototypeproduksjon eller produktutvikling.

Nye materialer og programoppdateringer i GrabCAD Print

I forbindelse med lanseringen av Stratasys J735 presenteres også det nye PolyJet-materialet Vivid Colors. I kombinasjon med programoppdateringer i GrabCAD Print er det nå mulig å printe ut modeller med mer enn 500 000 ulike fargekombinasjoner og transparens. Utskriftene får en forbedret fargematching med klare farger og teksturer som både ser ut samt føles og fungerer som et ferdig produkt.

Den oppdaterte programvaren GrabCAD Print - nå også tilgjengelig for Connex3 3D-printere - forbedrer arbeidsflyten ytterligere og skaper muligheten til å printe ut funksjonelle prototyper som må kombinere sterke ABS-egenskaper og gummilignende detaljer.

Med disse nye materialene og programoppdateringene i GrabCAD Print kan konstruktører og ingeniører nå i kombinasjon med tekstur og farge, printe ut verdens mest virkelighetsnære prototyper.

Transparente prototyper med nye Vero-materiale

Ved å bruke primærfargene CMYK og W(Vit) skaper Stratasys J750 og J735, som en 2D-sprinter som printer på en hvit bakgrunn, utskrifter med ekstremt klare farger. Med GrabCad Prints avanserte forbedringer kan nå også materialet Vero Clear brukes til å skape transparens.Stratasys VeroYellowV PolyJet VeroMagentaV.jpg

Med VeroYellowV og VeroMagentaV kan konstruktører og ingeniører skape transparente utskrifter i fargenyanser av rødt, oransje og gult. En perfekt løsning for prototyper som skal se ut som f.eks. instrumentpanel i kjøretøy.

Alle nye materialer kan brukes til Stratasys J750 og J735, samt alle Connex3 3D-printere.


Stratasys Protech.jpg

Kontakt oss for mere informasjon.