3D-metallprinter fra 721 000 NOK

06.12.2021

En ny, attraktiv pris på XM200C lar små og mellomstore bedrifter investere i eget utstyr for metallutskrift. Dette kan endre oppfatningen om at additiv produksjon kun er for kapitalrike selskaper.

Xact Metal Produktion.jpg

Xact Metal har en sterk posisjon i markedet takket være produkter med banebrytende teknologi og smart modulær tenkning, til virkelig lave investeringskostnader. Tidligere har en investering i metallprinter kun vært mulig for kapitalsterke selskaper, men siden 2017 har XM200C fra Xact Metal tillatt mindre selskaper å begynne reisen innen metallprint. I forbindelse med lanseringen av XM200G har Xact Metal senket prisen for XM200C fra kun 721 000 NOK.

–    Vi er veldig glade for å kunne tilby denne nye, betydelig lavere, prisen på XM200C, sier Terje Lund, daglig leder for Protech Norge AS. Det åpner opp for helt nye muligheter for små og mellomstore bedrifter med å få tilgang til produksjonsmetoder innen metallprint.

Ved å la flere designere, utviklere og produsenter få oppleve fordelene med profesjonell 3D-utskrift i metall til best mulig pris, kan Xact Metal endre oppfatningen om at additiv produksjon kun er for kapitalsterke selskaper.

The XM200C.pngHøy brukervennlighet og pålitelighet

XM200C tilbyr høy brukervennlighet og pålitelighet. Med et byggevolum på 127x127x127 mm passer XM200C utmerket for blant annet prototypeproduksjon og lavserieproduksjon. Med XM200C kan bedrifter ta full kontroll over sine ledetider, produksjonskostnader og bli mer konkurransedyktige på markedet.

Fordeler med XM200C:

  • Banebrytende teknologi
  • Høy brukervennlighet og pålitelighet
  • Åpent system for alle materialleverandører
  • Lave driftskostnader
  • Høy presisjon og uslåelig detaljrikdom

Kontakt Protech for et tilbud.

XactMetalLogo.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som kan både effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger