Nye produkter og materialer fra MakerBot

26.05.2020

MakerBot utvider den raskt voksende Method-serien med ytterligere 3D-printere og tilgjengelige materialer skreddersydd for industrien.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD CARBON.jpg

MakerBot tar et nytt steg og lanserer Method Carbon Fiber Editions. De nye 3D-printerne er designet for å gjøre det mulig for ingeniører og konstruktører å printe ut solide og mer presise deler for produksjon av verktøy, jigger og fiksturer. Også produksjon av sluttprodukter som kan erstatte metalldeler innen visse applikasjoner.

MakerBot® Method Carbon Fiber Edition og MakerBot® Method X Carbon Fiber Edition leveres forhåndskonfigurerte og komplette med ekstrudere for Nylon CF. 3D-printerne kan også kompletteres med alle materialer som er tilgjengelige i respektive Method og Method X.

Karbonfiberforsterket Nylon fra MakerBot

Det nye materialet MakerBot Nylon CF er et ideelt lettvektsalternativ til metall, som kan erstatte komponenter innen for eksempel bilindustrien. Materialet er meget stivt i forhold til vridning og har en høy varmemotstand. Fordi man kan kombinere Nylon CF med støttematerialet Stratasys® SR-30 blir det enklere å printe ut deler med komplekse geometrier og indre hulrom.

PC-ABS-AC-VENT-2.jpgNye materialer for tøffe bruksområder

MakerBot lanserer ytterligere to materialer, PC-ABS og PC-ABS FR (Fire Retardant) som vil være tilgjengelige for Method X og Method X Carbon Fiber Edition. PC-ABS er et materiale med høy styrke og varmebestandighet som passer applikasjoner som skal brukes i tøffe miljøer. PC-ABS FR har i utgangspunktet de samme egenskapene, men har i tillegg en flammehemmende og mye høyere varmebestandighet enn PC-ABS. Materialene er ideelle for elektronikk-, bil- og jernbaneindustrien.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png

Kontakt selger

Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45