Setter en ny standard for medisinsk modellering

03.06.2021

J5 MediJet er den seneste 3D-printeren fra Stratasys tilpasset medisinsk industri og helsevesen. Med nye biokompatible materialer blir denne 3D-printeren et sertifisert alt-i-ett-system som lenge har vært etterspurt på markedet.

Stratasys J5 MEDIJET.jpg

J5 MediJet .jpg Stratasys har lansert en revolusjonerende 3D-printer som setter en ny standard for medisinsk modellering. Den nye Stratasys J5 MediJet gjør det mulig å lage kontrastfylte anatomiske modeller i flere farger og materialegenskaper.

Den nye sertifiserte løsningen er et alt-i-ett-system som lenge har vært etterspurt på markedet. I tillegg tilbys en attraktiv investeringskostnad og et mer kompakt system som ikke tar så stor plass og dermed passer til mindre laboratorier.

Materialer tilpasset medisinsk industri og helsevesen

Med J5 MediJet kan universitetssykehus og andre akademiske institusjoner printe ut anatomiske modeller som er både steriliserbare og biokompatible. Elastico er et av de nye materialene til J5 MediJet som er egnet for applikasjoner som skal utsettes for tøffe funksjonstester. Materialet har en Shore A-verdi på 45 og har dermed en overlegen motstand mot gjentatte bøyinger.

Andre kompatible materialer er:


Stratasys Partner logo.jpgKontakt selger for mer informasjon

Send dine kontaktopplysninger via vårt kontaktskjema eller kontakt vår selger direkte for ytterligere informasjon om Stratasys J5 MediJet.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.