Setter en ny standard for medisinsk modellering

03.06.2021

J5 MediJet er den seneste 3D-printeren fra Stratasys tilpasset medisinsk industri og helsevesen. Med nye biokompatible materialer blir denne 3D-printeren et sertifisert alt-i-ett-system som lenge har vært etterspurt på markedet.

J5 MediJet .jpg Stratasys har lansert en revolusjonerende 3D-printer som setter en ny standard for medisinsk modellering. Den nye Stratasys J5 MediJet gjør det mulig å lage kontrastfylte anatomiske modeller i flere farger og materialegenskaper.

Den nye sertifiserte løsningen er et alt-i-ett-system som lenge har vært etterspurt på markedet. I tillegg tilbys en attraktiv investeringskostnad og et mer kompakt system som ikke tar så stor plass og dermed passer til mindre laboratorier.

Materialer tilpasset medisinsk industri og helsevesen

Med J5 MediJet kan universitetssykehus og andre akademiske institusjoner printe ut anatomiske modeller som er både steriliserbare og biokompatible. Elastico er et av de nye materialene til J5 MediJet som er egnet for applikasjoner som skal utsettes for tøffe funksjonstester. Materialet har en Shore A-verdi på 45 og har dermed en overlegen motstand mot gjentatte bøyinger.

Andre kompatible materialer er:

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger