Stratasys digitale konferanse ble en suksess

13.10.2020

I oktober gjennomførte Stratasys sin første digitale konferanse på to dager. Presentasjonene holdt høy standard med gjennomtenkt og profesjonelt innhold.

Konferens.jpg

Interessen for Stratasys første digitale konferanse, The Additive Manufacturing Virtual Conference, ble stor i hele Europa. Under konferansen kunne deltagerne følge med på direktesendte demoer av 3D-printere i Tsjekkia, Belgia og England. Det ble også vist spennende bransjerettede presentasjoner, samt dypdykk for eksisterende brukere av Stratasys 3D-printere.

Justin Cunningham - Stratasys- Det var fantastisk å se en så stor, genuin interesse for The Additive Manufacturing Virtual Conference, sier Justin Cunningham, Stratasys. Vi hadde over 1000 registrerte deltagere som ønsket å lytte til Stratasys ekspertise og våre innovative kunder.

En ny måte å møte kunder på

Stratasys konferansen viser at virksomhetene fortsetter som vanlig, om enn noe annerledes enn tidligere. Den nordiske produksjonsindustrien er livsviktig og vi trenger å skape sterkere og mer konkurransedyktige og banebrytende bedrifter, innovasjoner og kompetanse.

- Til tross for at store deler av verden ligger under restriksjoner på grunn av Covid-19, viser dette at vi fortsatt kan samarbeide, lære oss og dele kunnskap om hvordan additiv produksjon kan gjøre en forskjell, sier Justin. Det viser også at Stratasys og Protech fortsetter som før for å møte nye kunder og tilby digitale demoer av 3D-printere.

Styrker den digitale tilstedeværelsen

Protech jobber intensivt for å styrke den digitale tilstedeværelsen, både i sosiale medier, men også ved å utføre digitale presentasjoner direkte fra sine kundesentre.

- Rent teknisk kan det være en utfordring å gjennomføre digitale presentasjoner og direkte-demoer uten avbrudd, sier Therese Bergstrandh, markedsansvarlig i Protech. Stratasys viste at det er fullt mulig å gjøre presentasjoner i en mye større og avansert utstrekning, og jeg er virkelig imponert over det de gjennomførte, sier Therese. Da er det ekstra gøy at vi hadde såpass mange deltakere fra Norden med på konferansen, noe som indikerer at nordiske brukere er positive til denne typen digitale presentasjoner. Helt klart noe våre nåværende og potensielle kunder vil se mer av i fremtiden, avslutter Therese.

Gikk du glipp av konferansen eller ønsker du å se noe igjen? Klikk på lenkene for å komme til opptaket av konferansen dag 1 og dag 2.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpg

Kontakt selger

Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235