Stratasys J55 – en ny revolusjonerende fullfargeprinter

29.04.2020

Stratasys lanserer en ny revolusjonerende fullfargeprinter. J55 er en unik 3D-printer med en lav investeringskostnad og et stort byggevolum.

J55 toppbild.jpg

Stratasys J55 er en svært stillegående 3D-printer som med fordel kan plasseres direkte i et kontorlandskap. Et aktivt luftfiltersystem, ProAero™ Air Extractor, fanger opp og filtrerer utslipp fra 3D-printeren. J55 passer for bedrifter som jobber med iterative designprosesser som forbruksvarer og konsumentelektronikk og annen industri.

J55 er et svært prisgunstig alternativ for å lage konseptmodeller av høy kvalitet og detaljerte teksturer som for eksempel lær og tre.

J55 Bild.jpg

En kompakt 3D-printer med stort byggevolum

Sammenlignet med den gulvplassen en J55 opptar, tilbyr 3D-printeren et unikt byggevolum. Takket være en rund byggeplate som roterer under utskriftsprosessen, kan man printe ut flere varianter av et design og dermed redusere både kostnader og ledetider. J55 printer ut fullfargemodeller i Vero™, VeroVivid™ og VeroClear™ samt DraftGrey™ som er et rimelig materiale for iterasjoner i begynnelsen av en designprosess.

J55 Bild 2.jpg

J55 støttes av GrabCAD Print og PANTONE Validated

J55 støttes av Stratasys programvare GrabCAD Print™, noe som gjør at brukeren kan printe ut alle mulige CAD-format uten å måtte bruke tid på å konvertere til STL-filer. J55 er integrert med PANTONE Validated™, et universalt fargebehandlingssystem som lar designeren finne korrekte PMS-koder med et enkelt tastetrykk og printe ut i presise farger som garanterer pålitelige og realistiske konseptmodeller på alle trinn.

Ikke kast bort tid på service

Med en ny servicemodul fra Stratasys kan man enkelt vedlikeholde, diagnostisere og oppdatere J55 online. Dette resulterer i enklere service og reduksjon av servicekostnader. Stratasys J55 er utstyrt med et nytt skrivehode som bruker UV LED, noe som minimerer driftsstans for kalibrering og vedlikehold.

Last ned PDF for ytterligere produktinformasjon.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger