Stratasys trippel-lanserer nye 3D-printere

27.04.2021

Stratasys produktsortiment utvides med tre nye 3D-printere for masseproduksjon og storskala utskrifter. Dette blir den største produktlanseringen markedet noensinne har sett.

Nyhet - SSYS Manufacturing launch.jpg

Stratasys fortsetter å sette dype spor som verdensledende leverandør av 3D-printere ved å introdusere tre nye 3D-printere som til sammen retter seg mot additiv produksjon av sluttprodukter. De nye printerne vil påskynde overgangen fra tradisjonell produksjon til additiv produksjon for masseproduksjon og storskala utskrifter.

Produksjon i attraktive materialer med Origin One

Origin One Full Single Angle.jpg Med det nyervervede selskapet Origin utvider Stratasys sin markedsnisje med en ny utskriftsmetode og 3D-printer. Stratasys Origin One er spesielt utviklet for produksjon av sluttprodukter i sertifiserte tredjepartsmaterialer. Den nye 3D-printeren bruker den egenutviklede P3-teknologien og en ny programvare til å produsere deler i flere forskjellige svært ettertraktede materialer. Stratasys Origin One tilbyr bransjeledende nøyaktighet av detaljer med fantastisk overflatefinish og høy repeterbarhet som kan måle seg på linje med sprøytestøpte detaljer.

P3-teknologi i kombinasjon med maskinvarefunksjoner har gjort det mulig for Stratasys å optimalisere praktisk talt alle aspekter av systemet i den nye versjonen av produktet for ytterligere å forbedre påliteligheten og ytelsen. Origin One er egnet for forbruksvarer, bil-, medisin-, dental- og verktøyapplikasjoner.

H350 blir den første pulverbaserte 3D-printeren fra Stratasys

Protech kan nå avsløre den første 3D-printeren i Stratasys nye produksjonsplattform, Stratasys H350. 3D-printeren er basert på den nye SAF-teknologien, som er en pulverbasert utskriftsmetode. SAF (Selective Absorption Fusion) tilbyr lave driftskostnader, høy nøyaktighet og repeterbarhet for serieproduksjon av sluttprodukter for forbruksvarer, bilindustrien, elektronikk og industrielt utstyr.

H350 er utviklet for selskaper og bransjer som ønsker en pålitelig serieproduksjon av sluttprodukter til en konkurransedyktig kostnad per del, samt full kontroll for produksjon av tusenvis av deler.

FDM 3D-printer for de virkelig store utskriftene

F770 Two People with Printed Part LITEN.jpg Det tredje nye systemet er Stratasys F770, en 3D-printer som bygger på Stratasys velkjente FDM-teknologi som kjennetegnes av høy repeterbarhet og pålitelighet. F770 har et generøst byggevolum og er ideell for store detaljer, siden den har det største helt oppvarmede byggekammeret på markedet. 3D-printeren leveres med den kraftige programvaren GrabCAD Print som sikrer effektive utskriftsprosesser. Stratasys løselige støttemateriale forenkler etterbehandlingen av utskrifter med komplekse geometrier og hule mellomrom. F770 er designet for prototyper, jigger og fiksturer og verktøy.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgKontakt en selger for mer informasjon

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.